Bekijk de nieuwste modellen in keukenapparatuur, koel-, vries-, diepvriesapparatuur, vaatwas-, was- en strijkmachines. Dit is de plek die voor elke horeca ondernemer belangrijk is. Ontdek of je bijvoorbeeld wat duurzamere apparatuur je op kan leveren.

 
Horecava en Grootkeuken.nl samen voor een onafhankelijk kennisplatform
Samen met Grootkeuken.nl helpen we je met het inrichten van de beste professionele keukens (*3) voor je nieuwe horecaonderneming en om topprestaties te leveren met de juiste apparatuur. Op het onafhankelijke kennisplatform dat Grootkeuken.nl aanbiedt vind je een overzicht van alle essentiële apparatuur, blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en geven we je handvaten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van hygiëne onderhoud, duurzaamheid en energie. Door klanten én experts uit de gehele horecasector te verbinden biedt Grootkeuken.nl een breed scala aan informatie.

Deelnemers in dit segment

Evenement in dit segment

BBQ Plaza

BBQ Plaza is een dynamische (buiten)plek met workshops en demonstraties over BBQ-en & buiten koken. Op woensdag de wedstrijd de ‘Orange Butcher Steak Cook Off’.

Laat u hier inspireren door Ofyr en Road trip trading, en de sessies van Gertjan van Dijk (Big Green Egg).