Horecava | 11 - 14 januari 2021

Grootkeuken

Hét item dat in elke horecazaak aanwezig is, het hart van de zaak. Zonder keukenapparatuur geen zaak, hoe benut je jouw apparatuur en ruimte optimaal? Hoe bespaar je (energie) kosten en welke functionaliteiten besparen je veel tijd en moeite? Bekijk de nieuwste modellen in keukenapparatuur, koel-, vries-, diepvriesapparatuur, vaatwas-, was- en strijkmachines en ervaar de shows van verschillende leveranciers.


Evenement in dit segment

Horecava en Grootkeuken.nl samen voor een onafhankelijk kennisplatform

Grootkeuken.nl

Samen met Grootkeuken.nl helpen we je met het inrichten van de beste professionele keukens (*3) voor je nieuwe horecaonderneming en om topprestaties te leveren met de juiste apparatuur. Op het onafhankelijke kennisplatform dat Grootkeuken.nl aanbiedt vind je een overzicht van alle essentiële apparatuur, blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en geven we je handvaten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van hygiëne onderhoud, duurzaamheid en energie. Door klanten én experts uit de gehele horecasector te verbinden biedt Grootkeuken.nl een breed scala aan informatie.

Blog

Sfeer verhogende apparaten »

Generational Flavours

Generational Flavours is een wedstrijd georganiseerd door RATIONAL Nederland, samen met een aantal partners die smaak hoog in het vaandel hebben staan. Samen willen ze de jonge garde een podium bieden om te laten zien waar ze toe in staat zijn. De wedstrijd is voor leerlingen tot 22 jaar van alle koksopleidingen in Nederland. In teams van 3 personen van hetzelfde niveau, en een docent als begeleiding, koken de studenten zichzelf naar een mooi prijzenpakket! Het team dat het beste presteert wint voor de opleiding een RATIONAL VarioCookingCenter® t.w.v. € 13.900,-. 

Deelnemers in dit segment