Horeca concepten op high traffic locaties met de aandacht van nu: ambacht, snelheid, kwaliteit, diversiteit, gemak, balans gezond & duurzaam. Allemaal met een snelle bereidingswijze. (12-15 minuten). Bekijk de mobiele food solutions, franchiseconcepten en ontwikkelingen binnen de convenience markt. Krijg tips & tricks zodat jij jouw gasten, die altijd on the go zijn, nog beter kunt voorzien van kwaliteit, gastvrijheid, nieuwe maaltijdoplossingen en gezonde en duurzame opties.

Deelnemers in dit segment

Evenementen in dit segment

Inspiratie dag Convenience Connected en BETA

De convenience branche verandert snel, het gaat niet allen maar om brandstof, maar steeds meer over een snelle (en gezonde) hap onderweg en het ontwikkelen van een bestemmingslocatie voor de reiziger ‘on the go’. Op 7 januari organiseren we in samenwerking met Convenience Connected (een samenwerking tussen Gfk, IRI & Orange Peak Company) en BETA (belangenverenigingen tankstations) een inspirerende dag. Aanmelden is noodzakelijk voor deze sessie en kan via deze link.

 

Lekkerste Wedstrijden

De Lekkerste Wedstrijden zijn elk jaar een spektakel en worden dit jaar voor de 34ste keer gehouden. In diverse categorieën kun je koks aan het werk zien: denk aan Lekkerste Hamburger, Lekkerste Hotdog, Lekkerste Tosti etc.