Horecava | 11 - 14 januari 2021

Facility & Hospitality

In het segment Facility & Hospitality vind je facilitaire leveranciers en dienstverleners. Op het kennisplein vind je de nieuwste innovaties en producten en een netwerktafel waar meerdere keren per dag een presentatie of workshop gegeven wordt. Daarnaast worden er ook lunchsessies voor facilitair genodigden georganiseerd. Hier delen beleidsmakers en toonaangevende experts hun visie en kennis

Facility & Hospitalityplein

Op het Facility & Hospitality Plein vindt je volop informatie en inspiratie over uitdagingen van de toekomst. Dit plein is speciaal ingericht voor facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. Hier bieden we the next level of hospitality in de facilitaire dienstverlening, zodat jij jouw dienstverlening en organisatie onderscheidend in de markt kunt zetten. Facilitair adviesbureau Atir en andere toonaangevende kennispartners organiseren workshops, kennissessies en presentaties om je te inspireren. Dit wordt gedaan aan de hand van 5 thema's: voedselveiligheid, high touch,schoonmaak, verspilling & afvalmanagement en high tech ontwikkelingen

Meer informatie »

 

Wisse Stenchlak

Dragen technologische ontwikkelingen bij aan hospitality of werken ze oprechte gastvrijheid juist tegen? En hoe vind je als organisatie de juiste balans tussen de rol van mensen en die van technologie?

Facility Artist Wisse Stenchlak en hospitality expert Anna Casemier nemen je in een interactieve workshop mee naar de optimale invulling van technologische gastvrijheid,

Marc Hauptmeijer

Marc Hauptmeijer, associate Cushman & Wakefield Asset Services, neemt je mee in het succesverhaal van Secoya, the living building. Secoya laat zien hoe een single-tenant, gedateerd kantorencomplex is getransformeerd naar een levendige multi-tenant community waarbij hospitality de boventoon voert. Het gebouw, in eigendom van PMT, biedt huurders een vitale werkplek in een levendige omgeving met vijfsterren-service. 

Anna Casemier

Dragen technologische ontwikkelingen bij aan hospitality of werken ze oprechte gastvrijheid juist tegen? En hoe vind je als organisatie de juiste balans tussen de rol van mensen en die van technologie?

Facility Artist Wisse Stenchlak en hospitality expert Anna Casemier nemen je in een interactieve workshop mee naar de optimale invulling van technologische gastvrijheid,

Josefien ten Have

Wist je dat 95% van het gedrag onbewust is? In deze interactieve kennissessie laat Josefien ten Have, expert op het gebied van neuromarketing, je zien welke omgevingsfactoren de beleving van de gast nóg beter kunnen maken. Neem een kijkje in het brein en ontdek hoe je met de nieuwste inzichten in onbewust gedrag de guest journey kunt optimaliseren!  

Lisa Broos

Circulaire Economie Versneller Lisa Broos van PHI Factory laat je ontdekken hoe tools en gamification helpen om de impact van de facilitaire organisatie in kaart te brengen en medewerkers te activeren om te verduurzamen.

Stephan Simons

Stephan Simons, data solutions expert, deelt zijn visie over data driven facility management. Big data wordt in snel tempo de beste bron van ieder bedrijf. Een frisse blik op inzichten ontdekken en de juiste beslissingen nemen aan de hand van gegenereerde data.

Meet the Partners

Atir

Een schone en gastvrije (werk)omgeving maakt dat mensen zich prettig en welkom voelen. Daarom adviseert Atir  opdrachtgevers over  kwaliteit, efficiency en organisatie van Facility Management. Met ruim dertig jaar ervaring en vanuit de nieuwste inzichten. Voor het beste resultaat. 

Bureau de Wit

Al 58 jaar bewijst Bureau de Wit een betrouwbare partner te zijn op het gebied van voedselveiligheid en waterveiligheid. We zijn marktleider in de horeca als het aankomt op controles en adviezen om te voldoen aan de wetgeving.

Diversey

Diversey is een totaalleverancier op het gebied van reinigingsoplossingen. Ons aanbod omvat professionele toepassingen en producten inclusief trainingsmaterialen, service en ondersteuningen.

Facto

Het platform voor de facility professional.

iTeam

i-team zet als wereldwijde familie in op vernieuwende schoonmaak technologieën. Altijd met aandacht voor de mens: we streven naar happy i-users door te kijken naar de markt en te luisteren naar deze wens van de eindgebruiker. Onze producten voldoen aan onze vijf basisprincipes: sneller, schoner, groener, veiliger en beter.

MeTech

Onze machines maken al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon. Met ons team gaan wij voor de meest schone vloer met de beste machines. Vanuit Barneveld bedienen we het hele land met nieuwe en gebruikte veegmachines en schrobmachines van de beste kwaliteit.

Mr Friendly

Mr.Friendly is gespecialiseerd in watervrije urinoirs. Hiermee ontstaan openbare sanitaire ruimten die ECO-Friendly zijn, mede doordat ze milieuvriendelijk worden schoongemaakt. Het systeem is voorzien van een innovatieve reukafsluiter, heeft een uniek ontwerp en draagt optimaal bij aan MVO.

Payconiq

Stap met Payconiq in de wereld van mobiel betalen. Payconiq werkt met vrijwel alle kassasystemen en integrators. Geen extra systemen voor jou, wel het gemak van mobiel betalen voor jouw klanten.

Skechers

Al meer dan 25 jaar ontwikkelen we schoenen die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Hiermee bieden wij het meest veelzijdige assortiment binnen de markt en spelen we volledig in op de wens van onze gebruiker.

Topbrewer

TopBrewer biedt een uniek Smart Coffee Concept. Een totaalconcept waarbij de koffiemachine, ingrediënten (TopBrewer koffiebonen) en service wordt aangeboden. Hierbij draait het om de user experience voor zowel de gebruiker (die met de TopBrewer App zijn eigen koffie kan personaliseren naar eigen smaak)  als operator.

Xandrion

Bespaar samen met Xandrion: niet alleen op inkoopkosten, maar ook op kostbare tijd. Wij helpen jou om het inkoopbeleid en bestellingen te optimaliseren, dit doen we door continue te benchmarken om zo de beste deals voor onze partners te sluiten.