Horecava | 11 - 14 januari 2021

Delivery & Mobility

Beleef bij Delivery & Mobility (hal 8) alle aspecten die komen kijken bij het inrichten en optimaliseren van maaltijdbezorging. Door verschillende stappen te doorlopen in de 'drive-in' doorloop je de totale customer journey van bezorging: startend met de levering aan de bezorgkeuken (dark kitchen), het bezoeken van een volledig operationele darkkitchen tot het bezorgmoment bij de consument.

Kennisplein & ronde tafelsessies

Er is een Kennisplein waar inhoudelijke sessies plaatsvinden, cijfers op het gebied van maaltijdbezorging worden gedeeld, diverse onderwerpen zoals rendement en wet- en regelgeving komen aan bod en als ondernemer ontdek je hoe je inspeelt op de ontwikkelingen. Daarnaast zijn er ronde tafelsessies die meer inzicht geven in de hedendaagse uitdagingen als zero emissie stadslogistiek waarbij we ruimte bieden aan de verschillende stakeholders. 

Bezorging steeds belangrijker

Met een groeiend bewustzijn van onze (leef)omgeving, veranderende regelgeving op het gebied van milieu en de reductie van CO2 groeit het belang van kennis. Kennis over alternatieve manieren om met (stads)logistiek en mobiliteit om te gaan. Hiernaast verschuift het consumptie motief van routine naar gemak en genieten. Vanuit deze verschuiving naar de behoefte aan gemak wordt delivery steeds belangrijker. Maaltijdbezorging vanuit het foodservice kanaal is gestegen met 13,4% en is goed voor een omzet van ruim € 1,7 miljard. De groeiende vraag naar maaltijdbezorging brengt nieuwe uitdagingen, keuzes en vragen met zich mee. 

Evenementen in dit segment

Drive-in

Loop in de drive-in en ervaar zo het gehele proces van maaltijdbezorging. Bestel je eten bij de keuken, laat je informeren door experts en partners in mobiliteit, laat je maaltijd bezorgen op het terras en maak kennis met vernieuwde mogelijkheden en vervoersmiddelen.

Vegan Masters bezorgkeuken

In de drive-in is een operationele bezorgkeuken (dark kitchen) te zien. hier kun je als bezoeker van Horecava je maaltijd bestellen aan de counter. Als exposant kun je via de exposanten webshop een heerlijke maaltijd bestellen, die dan ook daadwerkelijk bezorgd wordt op de stand. Vegan Masters geeft je een kijkje in een 'virtuele keuken,' die veel wordt ingezet bij maaltijdbezorging. Niet alleen Is Vegan Masters een bezorgkeuken op de beurs, ook buiten de beurs om werken zij met dit concept.