De wereld van drank is volop in beweging. Nieuwe verhalen, producten, concepten en ingrediënten bieden je in deze hal eindeloze mogelijkheden om je assortiment te verrijken en je gasten te verrassen. Daarnaast geven dranken je mooie marges en omzetkansen, ideaal dus om hier meer in te investeren.

Pop-up Bar Experience

Kom in de wereld waar de beste bartenders de mooiste mixen in een sfeervolle omgeving. Een omgeving vol beleving, innovatie, kwaliteit en inspiratie in de kosmopolitische sfeer van het oude Amsterdam: de 9 straatjes. Van stijlvolle cocktailbar tot topkwaliteit koffiezaak en van bruin café tot Japans eethuis vormen de beroemde straatjes een universum op zich. Diezelfde rijkdom vind je bij de Pop-up bar experience. Met een compleet aanbod aan dranken; van sterk tot non-alcoholisch, met inspirerende presentaties, trends en geweldige combinaties.

Pop-up Bar experience is een concept van Horecava

Bier Wereld

In de Bier Wereld nemen we je mee in de veranderende en innovatieve wereld van Bier: speciaal-, craft en alcoholvrije en –arme bieren. Er zijn proeflokalen, je kunt workshops en masterclasses volgen én genieten van bijzonder bier- spijscombinaties. We bieden een zeer diverse aanbod van craft bieren, demonstraties, tastings, we leren je om te gaan met tap-koeltechniek én we tonen vernieuwende bierconcepten.

Onderdeel van de Bier Wereld is Beer Craft Street waar producenten en leveranciers nemen je mee in hun wereld van craft-. alcoholvrije en -arme bieren.

Bier Wereld en Craft Beer Street zijn concepten van Horecava

 

BrewDog Beer School & Pop-up restaurant

BrewDog biedt naast speciaal bier ook een pop-up restaurant in het Bar segment én een Beer School.

In de BrewDog Beer School kun je meedoen aan verschillende workshops en trainingen die jou en je zaak verder helpen op het gebied van bier. De Biergoeroes vertellen je alles over de verschillende bierstijlen en hun unieke karakters.

Van leren krijg je trek, daarom heeft BrewDog als enige in de hal ook een pop-up restaurant waar ze heerlijke gerechten combineren met speciaal bier. Van simpel en eenvoudig tot groots en meeslepend, bij het BrewDog pop-up restaurant laten ze je kennismaken met hun favoriete bier & foodpairings. Naast (vega)burgers, kun je hier ook genieten van hun Mac & Cheese, truffelfriet met knoflook en hun famous Chicken Wings.

Deelnemers in dit segment