Meubilair, design en interieurarchitectuur zijn heel bepalend bij het neerzetten van een horecaconcept. De laatste trends op het gebied van interieur, hotelinrichtingen en verlichting zijn op Horecava te zien. Met daarbij een breed aanbod aan bedrijfskleding, en aandacht voor de gedekte tafel. Want het zijn juist de details die het verschil maken.U vindt in dit segment exposanten op het gebied van:
Bedrijfskleding, Gedekte tafel, Interieur, Hotelinrichting, Verlichting

Bekijk het programma van dit segment »


Bekijk waar dit segment zich op de beurs bevindt »


Video impressie »

EVENEMENTEN IN DIT SEGMENT

Hotel Lounge Horecava

Hotel Lounge

In de Hotel Lounge richt belevingsarchitect Stan de Haas samen met zes partners een ‘stille’ hotelkamer in, waar uw zintuigen optimaal geprikkeld worden.

De hotelkamer krijgt een mooi design en de juiste akoestische producten, zoals kunst aan de wand of een groene wand met beplanting. De kamer wordt uitgevoerd met een 360 graden superpanorama die feitelijk uit honderden foto’s bestaat. De geurbeleving, verlichting, muziek en geluiden zijn geheel afgestemd op het thema van de visual. De kamer staat in het teken van de kwaliteit van ontspanning en selfness. Ook de stand zelf staat in het teken van ontspanning dankzij de aanwezigheid van een bar, loungedek en een plunge pool. Dit is geen zwembad, maar een klein buitenbad waar je kunt afkoelen na een warme dag. De plunge pool is de nieuwste hit, overgewaaid uit Australië.

De partners die de Hotel Lounge inrichten zijn Mood Media (beeld, geluid en geur), FFETCH (interieurs van hotelkamers), Brouwers Bedding (hotelbedden), Quiet Room (geluiddichte hotelkamers), Compass Pools (zwembaden) en Stan de Haas – Belevingsarchitectuur & Fotografie.

In de ‘stille’ hotelkamer wordt woensdag 11 januari een demonstratie gegeven van de HoloLens, een mixed reality-bril. Deze innovatie is een wereldwijde primeur op het gebied van hospitality. De HoloLens verrijkt de realiteit door de wereld om ons heen te voorzien van een extra digitale laag.

Gratis advies over de inrichting van uw zaak

In de stand van Tuttobene (standnummer 01.572) staan de interieurontwerpers van Goodspace voor u klaar om samen met u na te denken over hoe uw bestaande of nieuwe zaak er uit zou kunnen zien.
Goodspace is ervaren op horeca gericht design. Zij ontwierpen o.a. het interieur van HUGH,de immens populaire cocktailclub in het Hilton hotel in Rotterdam, en het onlangs geopende boutique hotel ‘HOTEL Light’, ook in Rotterdam.

Interesse? Stuur een email naar info@goodspace.nl en plan een afspraak. U kunt ook op de bonnefooi binnenlopen maar dan moet u misschien even wachten. Neem foto’s en zo mogelijk een plattegrond mee.