Van frisdrank tot wijn en van bier tot gedestilleerd, drank speelt een centrale rol in de horeca. De vele evenementen maken dit een erg levendig onderdeel van de beurs.


U vindt in dit segment exposanten op het gebied van:
Bier / Speciaalbier, Frisdrank, Vruchtensappen, Gedestilleerd, Wijn

Bekijk het programma van dit segment »


Bekijk waar dit segment zich op de beurs bevindt »


Video impressie Horecava Festival »

EVENEMENTEN IN DIT SEGMENT

Horecava Festival

Het Horecava Festival is de plek waar u inspiratie vindt over de laatste trends qua eten en drinken op festivals. En over hoe u deze informatie toepast in uw eigen onderneming. Daarnaast worden er ook tools aangeboden om zelf een evenement of festival te organiseren.

De partners van Horecava Festival zijn: Bottle Business, The Food Truck Company, Go-Tickets, #OJKB en Xenox.

De Bierfabriek

De Bierfabriek pop-up. Hier kunt u genieten van het bekende Franse boerderijkippetje en huisgemaakte bieren. De Founding Partners achter deze pop-up zijn: Bierfabriek, BloemBloem, Héman, Foodpartners, Horecava, Levens, Nu Air, Stroke! en Tapkoel. De Bierfabriek is tijdens de beurs op de eerste 2 dagen ook ‘s avonds geopend.

Lees meer »

Het Wijntheater

Nieuw op de Horecava is het Wijntheater®. In dit sprookjesachtige theater komen de nieuwste wijntrends en live entertainment in een educatieve show samen. Bezoekers komen, onder leiding van gastvrouw Register Vinoloog Barbara Verbeek en oesterman Barend Havenaar, alles te weten over wijn, oesters en glaswerk en nog veel meer … Onderwerpen van de shows zijn o.a.: Sweet like me (dessertwijnen), Down under, Wijnproeven voor dummies, Bubbel battle, Glasproeven met Royal Leerdam, een wijnquiz ‘Hoe maak ik een wijnkaart’ en op woensdagmiddag de eerste voorronde van het NK Oestersteken.