Finale OneUNIT competition 2021

Op 1 februari nemen bartenders uit heel Nederland het tegen elkaar op in tijdens de finale van de landelijke oneUNIT competitie. Wie heeft de meeste kennis en maakt de mooiste en lekkerste one unit cocktails? Ontdek wie er met de titel vandoor gaat!


Cocktails lijken populairder dan ooit. Tegelijkertijd worden Nederlanders steeds bewuster van een verantwoorde alcoholconsumptie. Met de nieuwe cocktailvariant oneUNIT worden jouw bargasten nog beter bediend. Deze cocktails bevatten minder alcohol, maar zijn net zo lekker

Meer verantwoorde, licht alcoholische cocktails op de kaart te zetten. Dat is het doel. Daarom vroegen brancheorganisatie SpiritsNL en de Nederlandse Bartenders Club (NBC) een selectie van de beste bartenders van Nederland om een prototype oneUNIT samen te stellen. Zo’n cocktail bevat slechts één standaardglas alcohol, en is in hoeveelheid alcohol (12,5 ml) te vergelijken met wat in een glas bier, wijn of jenever zit.

De oneUNIT ambassadeurs gaan via Instagram de strijd aan met hun unieke, gepersonaliseerde oneUNIT-cocktails

Weten wie er in 2021 met de titel vandoor gaat? Zorg dat je erbij bent!


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht