Lancering uniek kinderboek Saffraan & Sjalot

Op maandag 9 januari aanstaande, op de eerste beursdag van de Horecava, lanceert Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) een uniek kinderboek genaamd Saffraan & Sjalot.


Saffraan & Sjalot is een uniek kinderboek voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en heeft als doel om deze kinderen op een leuke en positieve manier kennis te laten maken met de hospitality. Het boek staat vol verhalen en recepten en vertelt hoe leuk de horecabranche is om in te werken.

Wat maakt dit boek nu nog mooier? Om de branche te steunen na een zware corona-, energie- en personeelscrisis, is het kinderboek alleen te koop in de Nederlandse horeca en niet online of in boekwinkels. SVH en auteur Arjan Elbers geven hiermee een vast deel van de winst aan de verkopende horecaondernemers. Meer informatie is te vinden op de website: www.saffraanensjalot.nl.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!