Horecava tours

Horecava is een begrip in Nederland. Horecava wil continu een platform zijn dat horecaondernemers inspireert en verbindt. Middels deze tours wil Horecava ondernemers en partners de kans geven om samen nieuwe en frisse ideeën op te doen. Dit gaan we doen in inspirerende steden en bij onderscheidende horeca events!

De afgelopen 10 jaar werden de tours van InspiratieLab door vele opdrachtgevers als zeer goed gewaardeerd. Door de uitgebreide service, de uitstekende toegevoegde waarde, en uiteraard voor de inspirerende content. In 2018 zijn inspiratietours georganiseerd naar Valencia, Berlijn, New York, Kopenhagen, Eindhoven, Londen en Antwerpen.

Is je interesse gewekt of wil je meer weten?

 

Meer informatie & reserveringen »

 

Horecava en InspiratieLab bundelen de krachten

Samen kennen wij de leukste horeca steden, de nieuwste concepten en de meest inspirerende horeca evenementen. Samen openen we deuren en zorgen we voor waardevolle ontmoetingen. Samen met InspiratieLab presenteren we Horecava Tours. Dit doen we exclusief voor horecaondernemers, of Horecava-bezoekers die werkzaam zijn in de foodsector. Daarnaast kunnen ook Horecava exposanten en partners zich met gasten inschrijven. Wij geloven namelijk in dit unieke concept. Samen op de fiets in een interessante stad. Uit ervaring weten wij dat dit de allerbeste manier is om samen kennis te delen.

Samen met het team van InspiratieLab hebben we iets unieks ontwikkeld. Een combinatietour. Een stad, een beurs of evenement en een tour. Wij gaan naar 6 onderscheidende horeca steden en bezoeken daar een inspirerende beurs of event. Uiteraard combineren we dit met een trendtour door de stad. Het programma voor 2019 ziet er als volgt uit.

Programma

• Antwerpen - Venuez 11 maart
• Londen - Coffee Festival 28 - 29 maart
• Madrid - Salón Gourmets 9 - 10 april
• Amsterdam - Taste of Amsterdam 30 mei
• Rotterdam - Gastvrij Rotterdam 24 september
• Berlijn - Barconvent 8 - 9 oktober
• Eindhoven - Designweek 23 oktober
• Gent - Horeca Expo Gent 19 - 20 november

Uitgevoerd door:

Jeroen Veldkamp & Marco Woudstra