1. Innovation & TrendLAB

Nieuwe producten, trends én innovaties in de praktijk rondom vier actuele thema’s: circulariteit, identiteit, technologie en third places: locaties voor zowel horeca, werken en ontmoeten. Experts in het AdviesLAB bieden advies op maat.

Meer info over Innovation & TrendLAB »

2. Hotel World Amsterdam 

In een imposante omgeving komen alle hoteldisciplines samen: zoals meubilair, schermoplossingen, slaapkamers, fitness, wellness en het buitenterras. De ondernemer ziet de nieuwste trends en ontdekt passende oplossingen voor zijn hotel. In het Art Restaurant maakt de eigenzinnige chef Jasper Udink ten Cate van eten een kunstproject.

Meer info over Hotel World Amsterdam »

3. Pop-up Bar Experience

Pop-up bars, workshops, demonstraties en de aanwezigheid van Amsterdam Cocktail Week, in de gezellige sfeer van de Amsterdamse ‘9 Straatjes’. De bezoeker vindt hier alle ontwikkelingen op het gebied van dranken. Speciale aandacht is er voor waters, sappen en (virgin)cocktails.

Meer info over Pop-up Bar Experience »

4. Foodhal

Het NK voor Koks, het Aziatisch paviljoen, Van Bron tot Bord in Nederland en een Foodmarket met een eigen groente- en fruithoek, met vers en ambachtelijk aanbod van kleine producenten. Op donderdag de patisseriewedstrijd ‘The Dobla Pastry Battle’ edition NL 2018.

Meer info over Foodhal »

5. Fast Chocolate Experience

Nieuw in de Foodhal: producent van chocolade-decoraties Dobla presenteert bekende food-klassiekers op verrassende wijze met chocolade zodat het Instragram-waardig is.

Meer info over Fast Chocolate Experience »

6. Bakery Café

Experts demonstereren hoe verschillende disciplines - koffie, thee, patisserie, boulangerie en het koksvak - met elkaar samenwerken (‘blurring’) en elkaar versterken.

Meer info over Bakery Café »

7. Fast Casual / On the move Hal en De Lekkerste Wedstrijden

Nieuw: een aparte hal met demo’s en workshops door horecabedrijven die inspelen op de nieuwste trend naar snel, lekker, gezond én duurzaam eten en drinken op high traffic locaties.

Meer info over Fast Casual »

8. Eten & drinken in de Pop-up restaurants, ook ‘s avonds

In ‘Bar O’, ervaren bezoekers hoe verrassende combinaties van cocktails en kleine gerechtjes elkaar versterken.

The Chefsclub Amsterdam’ is een exclusief sterrenrestaurant dat ook ‘s avonds geopend is onder leiding van de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs.

De Bierfabriek’; hier genieten bezoekers van het bekende Franse boerderijkippetje en huisgemaakte bieren.

Meer info over de Pop-up restaurants »

9. Bellavita Expo - Italiaans genieten

Presentatie van Italiaanse kwalitatieve food producten en wijnen, met de nadruk op organische en biodynamische producten. Van maandag 8 t/m woensdag 10 januari..

Meer info over Bellavita Expo »

10. BBQ Plaza

BBQ Plaza is een dynamische (buiten)plek met workshops en demonstraties over BBQ-en & buiten koken. Op woensdag de wedstrijd de 'Orange Butcher Steak Cook Off'.