Duurzaamheids Bingo

Hoe scoort jouw restaurant op duurzaamheid? Inspireer anderen met jouw voorbeelden of laat je inspireren door collega's. En maak kans op en bedrijfsfilmpje met de Duurzaamheids Bingo.


Neem deel aan deze interactieve sessie waarbij chefs en restauranteigenaars zelf aan het woord komen over de voordelen en uitdagingen van het verduurzamen van je bedrijfsvoering. Laat je inspireren door praktische voorbeelden op de zes pijlers van duurzaamheid (voedsel, water, energie, afval, huisvesting en menskracht). En misschien win je met deze Duurzaamheids BINGO een promotiefilmpje van je bedrijf.

Klik hier voor meer informatie.

Sprekers Duurzaamheids Bingo

Spreker: Minke Vorstenbosch

Minke Vorstenbosch heeft als consultant meer dan 20 jaar ervaring met internationale handel en voedselketens. Ze was verbonden aan TIO hogeschool (horeca&toerisme) en ze is voorzitter van Duurzame Horeca Nederland. Haar kracht ligt in het samenbrengen van verschillende partijen met (soms tegengestelde) belangen. Bij alles staat duurzaamheid hoog in haar vaandel. Privé is ze fanatiek amateur kok, duiker en tuinier.


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!