‘Bar O’ winnend concept Nationale RestaurantPITCH


Uit vijf finalisten werd het concept ‘Bar O’ van Timo Stemerdink & Tom de Rooij tot winnaar van de Nationale RestaurantPITCH gekozen. Zij mogen hun plan daadwerkelijk uitvoeren tot een pop-up restaurant tijdens de komende Horecava. Tevens maken zij kans op een starterspakket om een eigen zaak te openen.

Over Bar O

Winnend concept Bar O uitgelicht

Bij bar O ervaar je hoe je cocktails en fine dining bar food elkaar versterken en voor een spannende smaaksensatie zorgen, wat het concept uniek maakt. Je waant jezelf in een urban jungle; Bar O is een plek om samen te komen, te genieten van verrassende combinaties tussen cocktails en gerechtjes; van vis, vlees, vegetarisch tot sustainable. Of gewoon om gezellig te borrelen.

 

Over de Nationale RestaurantPitch

In mei deden de initiatiefnemers Horecava, Lightspeed en Sligro een oproep naar iedereen in Nederland om creatieve ideeën voor een pop-up restaurant op de Horecava in te zenden. Deze wedstrijd heeft als doel horecaondernemers te inspireren en horecatalent een kans te bieden om zijn of haar idee om te zetten naar een concreet plan.

Vervolgtraject

Onder professionele begeleiding van jurylid en topchef Michiel van der Eerde (ZUID/BAUT) wordt Bar O de komende maanden uitgerold en komt het restaurant tot leven op Horecava 2018, waar bezoekers kennis kunnen maken met dit vernieuwende horecaconcept.

Finaledag van NRPTICH!

Volg Bar 'O'

Carlijn Groen-Wijnmalen, Exhibition Manager Horecava: “Middels vlogs en updates nemen we het publiek mee in het voortraject; wekelijks delen we tips & tricks over het ondernemerschap via Nationale RestaurantPITCH, Facebook en Instagram, met hashtag #NRPITCH.”Meer info over de Nationale RestaurantPitch »

Een ondernemer pur sang...

Michiel van der Eerde, bekend door zijn verschijning als jurylid in Masterchef, leidt al meer dan vier jaar het ‘moving Circus’ BAUT. Waar BAUT voorheen verscheen aan de Wibautstraat, Amsterdam Zuid, en in het voormalige V&D gebouw op het Rokin, is de vijfde variant: ‘BAUT Paradijs’ nu te vinden in Amsterdam Oost op het Paradijsplein.

Michiel deed eerder zijn kennis en ervaring op bij de Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants. Na twaalf jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads heeft Michiel zijn droom verwezenlijkt. Niet alleen door vijf succesvolle edities van BAUT te hebben geleid, maar ook door het permanente restaurant ‘C’ te openen en binnenkort een tweede permanent restaurant ‘ZUID’ aan de Stadionweg.

 

Michiel van der Eerde

Powered by:

Horecava

Van maandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal. De Horecava helpt horecaondernemers met tips, advies en inzichten voor een succesvolle bedrijfsvoering en het behalen van een gezond rendement.

Sligro

Sligro is dé partner voor foodprofessionals. Wij inspireren en ondersteunen foodprofessionals met lekker, goed en eerlijk eten.

Voor onze dagverse en regionale producten werken we samen met de beste specialisten: onze verspartners. Samen met deze partners bouwen wij aan de toekomst en streven we naar advies op maat. Wij zijn er tenslotte voor jou!

Omdat de branche in sneltreinvaart verandert, investeren wij voortdurend in oplossingen om onze dienstverlening blijvend te optimaliseren. Ook vinden wij regelmatig (persoonlijk) contact met onze klanten erg belangrijk. Niet alléén in onze vestigingen, maar ook door middel van foodbrigade.nl en Exclusief magazine en via ZiN Inspiratielab.

Lightspeed

Lightspeed is een krachtig cloudgebaseerd kassasysteem voor de horeca en retail. Meer dan 45.000 winkeliers en restauranthouders, die voor meer dan 15 miljard dollar aan transacties per jaar verwerken, gebruiken Lightspeed voor groei en zakelijk beheer. Het hoofdkantoor van het in 2005 opgerichte Lightspeed is gevestigd in Montréal, Canada. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Hoofdpartners:

Attend

Attend is een Hospitality Agency geboren in de 5 sterren hotellerie. In een fluctuerende markt hebben opdrachtgevers behoefte aan flexibiliteit zonder verlies van continuïteit in het serviceniveau. Wij geloven dat dit enkel gerealiseerd kan worden door te investeren in medewerkers, zij zijn immers bepalend voor het eindoordeel van gasten. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers formeren wij een vast team van authentieke (flexibele) medewerkers die in gedrag en houding volledig aansluiten bij de visie en ambitie van de opdrachtgever.

Bouter

Bouter B.V. is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-inrichtingen. Met 40 jaar ervaring zijn talloze projecten tot grote tevredenheid van de gebruikers ingericht. Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel.

Satelliet

“Als professionele partner zorgen wij voor beleving en leveren wij functioneel topkwaliteit horecameubilair en projectmeubilair”. Satelliet Meubelen inspireert haar relaties tot creativiteit en effectiviteit op het gebied van interieur en gastvrijheid. Gastvrijheid beleven, voelen en er van genieten is voor ons van grote waarde.

The Inside

The Inside is een relatief jong bedrijf, dat werd opgericht in 1996. De naam "The Inside" [de binnenkant] symboliseert de gedachte dat het werk alleen goed kan worden gedaan als er behalve naar de opdracht ook wordt gekeken naar de opdrachtgever. Dankzij deze bedrijfsfilosofie kunnen wij in zowel ontwerp als uitvoering de nuances aanbrengen die zorgen voor een onmiskenbare meerwaarde. Met name door het feit dat we alle disciplines zelf in huis hebben, weten we onze klanten telkens weer te verrassen en aan ons te binden met een enorme dosis creativiteit en kwaliteit.

Partners: