Jij gooit toch ook liever geen eten weg? Toine Timmermans, directeur bij stichting Samen Tegen Voedselverspilling, vertelt waarom het tegengaan van verspilling belangrijk is en geeft praktische tips.
Jij gooit toch ook liever geen eten weg? Saskia van der Laan, van stichting Samen Tegen Voedselverspilling, vertelt waarom het tegengaan van verspilling belangrijk is en geeft praktische tips.
De Groene Horecava Route voert de bezoekers van Horecava langs de duurzaamste keuzes van dit moment. Van duurzame verpakkingen tot grootkeuken apparatuur.
We hebben allemaal de klok wel horen luiden; het moet duurzamer en die verantwoordelijkheid dragen we samen. Maar waar begin je dan als horeca ondernemer? En met wie?
Hoe scoort jouw restaurant op duurzaamheid? Inspireer anderen met jouw voorbeelden of laat je inspireren door collega's. En maak kans op en bedrijfsfilmpje met de Duurzaamheids Bingo.
Cookies, wij houden er van. Om te eten, maar ook om jou de beste online ervaring te bieden. Dat wil je! Dus klik op 'akkoord' en geniet! Privacy Statement
Welkom bij Horecava!
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!