Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op het interactieve Personeelsplein

Het interactieve Personeelsplein is dé plek voor al jouw vragen rondom personeelsuitdagingen. Wat je zoal vindt op het Personeelsplein? Verschillende oplossingen om jouw personeelsvraagstuk te beantwoorden, workshops om het on-boarding proces van nieuwe en huidige werknemers te optimaliseren, succesvolle cases, diverse trainingen toegespitst op elke rol en persoonlijkheid, korte persoonlijkheidstest om meer inzicht in jezelf en je team te krijgen en bekijk de nieuwe Arbeidsmonitor van 2019 met daarin de feiten en cijfers van dit jaar.

Vacaturewand en werving & matching

Vandaag de dag worstelen steeds meer (horeca) organisaties met het vinden van het juiste personeel, een chef, bartender, hostess of marketeer. Op het Personeelsplein kun jij jouw personeelsvraag uitzetten en experts gaan gedurende de beurs voor jou op zoek naar de juiste match. Of laat je matchen met een vacature die perfect bij je past, want er is altijd een mogelijkheid om jezelf te overtreffen. Naast de werving & matching is er ook een gigantische vacaturewand op het Personeelsplein die zeker niet te missen is.

HPR personeelsplein meisje borden 720x400
Photo by: Floris Heuer - www.florisheuer.com - all rights reserved

Trainingen & opleidingen

Waar ben jij goed in? Zowel werkgevers als werknemers kunnen op het Personeelsplein een korte persoonlijkheidstest doen en inzicht krijgen in hun sterke punten (binnen het team of de organisatie). Verschillende partijen bieden op maat gemaakte opleidingen en trainingen, zo ontdek je welke opleidingen passen bij jou en je team. Tijdens korte trainingen op het plein word je meegenomen in verschillende fases: van het selecteren van personeel tot en met het behouden.
Waar moet je op letten? Wie heb je al in het team en wie zoek je daar nog bij? Wat maakt jou aantrekkelijk voor (potentiële) werknemers? En hoe behoud je werknemers? De professionals op het plein beantwoorden graag jouw vragen en helpen jou en je team verder!

Inspirerende cases: zo kan het ook

Op het Personeelsplein vind je succesvolle cases van zowel binnen als buiten de branche. Voor de on-boarding en het behoud van hun werknemers gaan zij net even verder, durven het anders te doen en denken buiten de gebaande paden. Denk bijvoorbeeld aan Ron Blaauw en Coolblue. Naast het aanpassen van je arbeidsvoorwaarden kun je nog veel meer doen. Creatiever werven, van je werknemers je ambassadeurs maken en zorgen voor  een perfect fit tussen werknemers en de organisatie. Leer van de succesvolle cases, spar met andere ondernemers en krijg tips & tricks die je meteen in kunt zetten.

Fotografie: Kevin Verkruijssen
Photo by: Floris Heuer - www.florisheuer.com - all rights reserved

Bekendmaking Arbeidsmonitor 2019

Tijdens Horecava 2020 maken Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en Koninklijke Horeca Nederland (KHN) de nieuwe Arbeidsmonitor van 2019 bekend. In de Arbeidsmonitor worden nieuwe inzichten over de arbeidsmarkt in de foodservice branche inzichtelijk gemaakt en worden conclusies getrokken. Zo krijg je inzichten in de markt en kun je meteen inspringen en je voorbereiden op de toekomst.

Technologie helpt

Hoe creëer je een grotere gasttevredenheid zonder dat je daarvoor meer personeel nodig hebt? Zet slimme technologie in! Op het Personeelsplein zie je verschillende oplossingen om zowel je werknemers én de gasten te ontzorgen. Denk aan innovaties die het betaalgemak vergroten, slimme technologie achter de bar en in de keuken en tips & tricks.

©FlorisHeuer
Fotografie: Kevin Verkruijssen

Vergroot het werkgeluk

Laat je zintuigen prikkelen met een paar korte workshops waarmee je jouw werkgeluk en dat van je collega’s vergroot. Hoe staat het met de bedrijfscultuur? De sfeer in de keuken? Gaat iedereen voor de volle 100% voor de organisatie en voor elkaar? Wordt er eerlijk beloond? Worden de uren goed uitgekeerd? Experts die je hierin advies kunnen geven staan voor je klaar op het plein.

Meet the partners

Meer weten over deze partijen? Klik op de logo’s.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht