Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

Zilte Zoen Lekkerste Maaltijdsalade.

  • 2018-01-10
  • Horecava
  • Persbericht Wedstrijd Nieuws

Amsterdam – Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen won tijdens de Horecava met zijn ‘Zilte Zoen’ de vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade.

Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende maaltijdsalade om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’.

De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Maaltijdsalade, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionele makers en bedenkers, werkzaam bij horecabedrijven.

De opdracht was om live op het podium, binnen acht minuten, vier indentieke salades te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van de salade.

 

TOP 3

De volledige top 3 van het Lekkerste Maaltijdsalade luidt als volgt:

#1: Jeffrey Reijnen – Hutten Catering

#2: Wouter Bos – Vitam Catering

#3: Yasin Es-Saad – Noord Holland Catering

 

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 10 deelnemers deel. De vakwedstrijd om het Lekkerste Broodje Catering van Nederland is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met Hanos en Apetina.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Nieuwste Video

meer video's »