Team ’t Veerhuys doet mee aan Gouden Koksmuts

Team ’t Veerhuys doet mee aan Gouden Koksmuts

  • 2015-01-05
  • Horecava

Chef-kok Jonathan Zandbergen van Restaurant ’t Veerhuys in Almere doet met zijn souschef Jordy Beumer en leerling Dennis Brouwer (leerling niveau 4 Cas Spijkers Academie), mee aan de Gouden Koksmuts op maandag 12 januari. Dit team vervangt het team Amuse van Michel Lambermom, die op het laatste moment moest afhaken.

Jonathan Zandbergen heeft in de afgelopen jaren aan vele wedstrijden deelgenomen en is meerdere malen tweede geworden bij de individuele versie van de Gouden Koksmuts. Afgelopen jaar heeft hij de prestigieuze Prix Culinaire International Taittinger gewonnen in Parijs. Hij werkt sinds 2011 in Restaurant ‘t Veerhuys dat dit jaar is binnengekomen in de top 100 van Lekker op nummer 80. Jonathan: “Ik vind het fantastisch dat ik alsnog mee kan doen aan de Gouden Koksmuts. Het is geweldig dat deze wedstrijd nu een teamwedstrijd is geworden en dat het weer helemaal gaat om creativiteit en ter plekke koken op basis van producten die daar beschikbaar zijn. Het deelnemersveld is prachtig, ik meet me graag met de besten in Nederland”.

Bekijk het filmpje

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Nieuwste Video

meer video's »