Rody Versluis van LaLotta Cantina winnaar Open Nederlands Kampioenschap Pizza bakken op Horecava

Rody Versluis van LaLotta Cantina winnaar Open Nederlands Kampioenschap Pizza bakken op Horecava

  • 2016-01-13
  • Horecava

Rody Versluis, werkzaam bij LaLotta Cantina uit Utrecht won met zijn pizza ‘Edge’ de open Nederlandse Kampioenschappen Pizza bakken.

Juryvoorzitter Rob Sleddens was onder de indruk van deze creatie. Het deeg was smaakvol, luchtig en de verhouding van de topping precies goed. ‘Een fantastische combinatie van ingrediënten’, aldus de juryvoorzitter Rob Sleddens. De pizza was belegd met geitenkaas en spinazie.

Uitslag (top 3):

  1. Rody Versluis van LaLotta Cantina uit Utrecht, met de creatie ‘Edge’
  2. Giuliano Ricci van Cucina da Bruno uit Blaricum, met de creatie ‘Pizza Blaricum’
  3. Tawfik El Shanwany van LaLotta Cantina uit Amsterdam, met de creatie ‘Pizza Carroti’

Opdracht van het Open Nederlands Kampioenschap is het ter plaatse bereiden en serveren van twee identieke pizza met als thema ‘Gezond’. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met SVO vakopleiding food.

Sponsorprijzen
In deze categorie ontvingen de overige finalisten allemaal een sponsorprijs:

  • LaLotta Cantina
  • Khale Fawzy
  • Via Grande
  • Ootmarsum
  • SVO vakopleiding food
  • Roberto Ovaleo Pandolfo
  • Chica’s Bar&Kitchen
  • Egmond aan Zee

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Nieuwste Video

meer video's »