Lange Frans Nachtburgemeester van Nederland 2016

Lange Frans Nachtburgemeester van Nederland 2016

  • 2016-01-12
  • Horecava

Op woensdag 13 januari is tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest ‘MOOI! 2016’ de bekende Nederlandse rapper Lange Frans tot Nachtburgemeester van Nederland 2016 gekozen door de Nederlandse Horeca. Het feest werd georganiseerd door de Horecava in samenwerking met HorecaBrains.

Lange Frans kreeg tijdens MOOI! 2016 de bijbehorende ambtsketen omgehangen en was zeer verrukt met de titel. Spontaan gaf hij een optreden voor de Nederlandse Horeca. De Nachtburgemeester is een ambassadeur voor de horeca en het nachtleven en wordt jaarlijks gekozen door de Nederlandse horeca. De jury verkoos Lange Frans voor zijn volharding, eerlijkheid, zijn tomeloze energie, zijn positiviteit en zijn betrokkenheid met de horeca.

Lange Frans gaf aan veel aan de horeca te danken te hebben en het nog steeds een feest te vinden om in het nachtleven op te treden, ook benadrukte hij het belang van de rol van de horeca in de maatschappij en noemde hij de horeca als huiskamer van de samenleving. 

Als kersverse Nachtburgemeester reikte hij vervolgens de Positivo Award uit aan Richard & Inge Pach die de afgelopen jaren ernstig ziek geweest zijn en nog druk bezig zijn met hun herstel. Ondanks deze lichamelijke tegenslag runnen zij hun McDonald’s zaken en allerlei andere activiteiten met een enorme positieve passie. Als afsluiting van deze periode organiseren zij op 13 maart 2016 a.s. een goede doel gala met de veelzeggende naam StillAlive. De Positivo Award zet een persoon, groep of organisatie werkzaam in de horeca in het zonnetje.


Noot voor de redactie/niet voor publicatie

Voor meer info:
Martijn van Veen van HorecaBrains, M 06-51246068, E info@horecabrains.nl
of 
Carla Granaada, RAI Amsterdam Marketing, Communicatie & PR: T: +31 (0)20 5492218; M: +31 (0)6 12978367; pers@rai.nl

Nieuwste Video

meer video's »