Inschrijving voor Horecava Innovation Award gestart

Inschrijving voor Horecava Innovation Award gestart

  • 2015-08-30
  • Horecava
Innovaties in the spotlight op Horecava 2016

Bedrijven die hun innovatief product, concept of dienst voor de foodservice branche op de kaart willen zetten, kunnen zich weer aanmelden om kans te maken op de Horecava Innovation Award 2016. De prestigieuze prijs voor innovatie in de foodservice industrie genereert veel nationale bekendheid voor de winnaar. De award wordt uitgereikt op de Horecava, die plaatsvindt van 11 tot en met 14 januari 2016 in RAI Amsterdam.

Ook een nominatie levert publiciteit op in aanloop naar de prijsuitreiking op de eerste beursdag. Daarnaast is er tijdens de beurs ruime aandacht voor de genomineerde inzendingen, die in het InnovationLAB te zien zijn. Juryvoorzitter Hayk Simons: “Eerdere winnaars en genomineerden blijken een vliegende start te hebben gekregen door deelname aan de Horecava Innovation Award. Het meedoen aan én het winnen van de Award betekent voor veel deelnemers een extra steuntje in de rug. En dit alles voor een kleine moeite!”

Inschrijving voor álle leveranciers
Voor de zestiende maal op rij organiseert de Horecava de innovatieverkiezing, die openstaat voor álle bedrijven en niet alleen voor Horecava-exposanten. Geïnteresseerden vinden de criteria en de inschrijfmodule op www.horecava.nl. Inzenden kan tot 29 oktober 2015, in de categorieën Food & Beverage, Equipment & Services, Concepts, Interior & Design en Mobile, Applications & Social Media.

Criteria en procedure
De jury beoordeelt de inzendingen op het innovatieve karakter. Bijkomende criteria zijn of ze nieuwe kansen voor ondernemers bieden om omzet en marges te verhogen, het werken aangenamer maken of de kwaliteit verbeteren. In de derde week van november maakt de jury de nominaties bekend. Uit deze selectie kiezen zij de categoriewinnaars en een overall winnaar. Daarnaast beloont de jury een inzending met de Karel de Vos Award. Dit is de prijs voor de meest gastgerichte innovatie die de horecaondernemer ondersteunt in zijn bedrijfsvoering en wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Tevens wordt er een publieksprijs uitgereikt. De prijsuitreiking vindt plaats op de eerste beursdag, 11 januari, tijdens de officiële opening.

Gratis plek op de beurs
De Horecava heeft tot doel meer bekendheid en zichtbaarheid te geven aan innovaties die van toegevoegde waarde zijn voor de gehele sector. Tijdens de Horecava krijgen de zestien genomineerden (vier per categorie) daarom de beschikking over een display op het InnovationLAB om hun innovatie over het voetlicht te brengen bij de bezoekers van de beurs.

Over Horecava
De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, beleeft in 2016 haar 60e editie, en vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter (@horecava) en Facebook.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Nieuwste Video

meer video's »