Hutten Catering wint vakwedstrijd Lekkerste Kindermenu 2015 op Horecava

Hutten Catering wint vakwedstrijd Lekkerste Kindermenu 2015 op Horecava

  • 2015-01-14
  • Horecava

Eric van Helvoort van Hutten Catering heeft de vakwedstrijd Lekkerste Kindermenu van Nederland 2015 gewonnen tijdens de Horecava in Amsterdam. Zijn creatie ‘Barstensvol levenslust!’ kon rekenen op de hoogste beoordeling van de jury.

De jury was onder de indruk van de top drie. Vooral de toepassing van gezonde producten, het gebruik van kleur in de creaties en de creativiteit van de deelnemers was uitstekend. De winnaar Eric van Helvoort had volgens de jury de opdracht perfect begrepen en was uitermate creatief. Zijn menu was gezond, lekker, gevarieerd, interactief en verrassend. Kortom het perfecte kindermenu.

Uitslag (top 3):

  1. Eric van Helvoort van Hutten Catering, met het menu ‘Barstensvol levenslust!’
  2. Richard Theisen van Murphy’s food&drinks Schiphol, met het menu ‘Murphy’s Travel ‘Kids’ Menu’
  3. Melvin Kuiper van Ugly Duck, met het menu ‘Little Duck’

Naast de vijfkoppige vakjury was er ook een kinderjury. Zij kozen het menu ‘Party Time’ van Jeroen Zwart van De Efteling als winnaar.

Opdracht van de vakwedstrijd ‘Lekkerste Kindermenu’ is het ter plaatse bereiden en serveren van vijf identieke complete Kindermenu’s, bestaande uit een Plateservice gerecht met een zelf bereid vlees/vis component, groenten en een zelfgemaakt garnituur van aardappelen, rijst of pasta.

Aan de wedstrijd ‘Lekkerste Kindermenu’ deden negen finalisten mee. De wedstrijd Het Lekkerste Kindermenu van Nederland is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met SVO vakopleiding food.

Sponsorprijzen

  • De sponsorprijs beschikbaar gesteld door Koninklijke Horeca Nederland ging naar winnaar Eric van Helvoort van Hutten Catering met het menu ‘Barstensvol levenslust!’
  • De sponsorprijs beschikbaar gesteld door HANOS ging naar Raymond van der Weerd van Snacksalon het Middelpunt met het menu ‘Chickie Menu’
  • De sponsorprijs beschikbaar gesteld door SVO vakopleiding food ging naar Arjan Meeuwissen van Cox&Co met de creatie ‘Vliegende Schotel’

Noot voor de redactie - niet voor publicatie -

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Mom-Budding van SVO vakopleiding food. Telefoon 030 275 81 13 / 06 110 117 00 of via e-mail, d.mom@svo.nl.

Beeldmateriaal: kijk voor beeldmateriaal van deze wedstrijd op www.wedstrijden.nl

Voor meer informatie over SVO vakopleiding food: www.svo.nl
Volg ons ook op Twitter (@SVO_Opleidingen) en Facebook: facebook.com/SVOOpleidingen

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Nieuwste Video

meer video's »