Eric van Helvoort van Hutten Catering Nieuwegein winnaar vakwedstrijd Het Lekkerste Kindermenu van Nederland, op Horecava

Eric van Helvoort van Hutten Catering Nieuwegein winnaar vakwedstrijd Het Lekkerste Kindermenu van Nederland, op Horecava

  • 2016-01-11
  • Stichting De Lekkerste Wedstrijden

Eric, werkzaam bij Hutten Catering uit Nieuwegein won met zijn kindermenu ‘Iniminivitaminie’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Kindermenu van Nederland'. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van cateringbedrijven. De creatie van Eric won redelijk overtuigend.

De kinderjury, bestaande uit Danée Scheepers, Eowyn Rosink en Sébatian Zuurveld, vond met name gezond belangrijk en was onder de indruk van de creativiteit van de winnaar. Eric had in een kleine kauwgomballenautomaat balletjes gedaan van allerlei groente en fruit. Met alleen de traditionele dingen kom je er dus niet.

Uitslag (top 3):
1. Eric van Helvoort van Hutten Catering uit Nieuwegein, met de creatie ‘Iniminivitaminie’
2. Melvin Kuiper van Eetcafé Little Duck uit Groningen, met de creatie ‘Little Duck’
3. Richard Theisen van Murphy’s Schiphol, met de creatie ‘Fata Morgana Kindermenu’

Opdracht van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Kindermenu van Nederland' is het bereiden en presenteren van 4 complete Kindermenu’s, bestaande uit een plateservice gerecht met een zelf bereid vlees/vis component, groenten en een zelfgemaakt garnituur van aardappelen, rijst of pasta (denk aan de schijf van 5).

Aan de wedstrijd deden zeven finalisten mee. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden in samenwerking met SVO vakopleiding food.

Sponsorprijzen
In deze categorie ontvingen de overige finalisten allemaal een sponsorprijs:

  • KHN - gezondste menu, Eric van Helvoort, Iniminivitaminie, Hutten Catering Nieuwegein
  • HANOS, Daniëlle Touwslager, Daantjes' verjaardag, Touch Down Schiphol
  • SVO, Nicolette Stijger, Burgerstrijd, Vitaria Eeterij Family IJburg


Noot voor de redactie - niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Mom-Budding van SVO vakopleiding food. Telefoon 030 - 275 81 13030 - 275 81 13 / 06-110 117 0006-110 117 00 of via e-mail: d.mom@svo.nl.
Beeldmateriaal: kijk voor beeldmateriaal van deze wedstrijd op www.wedstrijden.nl .

Voor meer informatie over SVO vakopleiding food: www.svo.nl
Volg ons ook op Twitter (@SVO_Opleidingen) en Facebook: facebook.com/SVOOpleidingen


Nieuwste Video

meer video's »