Bekendmaking deelnemende 'Jonge Koks'

  • 2018-10-23
  • Horecava

De acht deelnemers, die op 9 januari 2019 met elkaar concurreren tijdens de Nationale Kampioenschappen voor Jonge Koks t/m 25 jaar, zijn bekend.
Deze culinaire wedstrijd voor jonge food professionals, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.


Gedurende de succesvolle editie van het NK Jonge Koks begin van dit jaar was het Sebastiaan Schreuder die er met de titel van beste ‘Jonge Kok’ vandoor ging.
Welk talent zal aankomend jaar de meest indrukwekkende kookkunsten laten zien en met deze eer strijken? De deelnemers die daarvoor in aanmerking komen, zijn:

•Lars van Wijk van QO Amsterdam
•Ralph Benneker van De Bloemenbeek*
•Rody Ponne van Ciel Bleu**
•Maurits van der Hoeven van de Horeca Academie
•Damian Moes van Kasteel De Vanenburg
•Jara Beerling van de Horeca Academie
•Jeroen van de Steeg van Het Roode Koper*
•Nina Graver van Restaurant de Echoput
 
Organisatie

Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie.
Ga voor meer informatie naar www.gastronomischgilde.nl. De wedstrijd vindt plaats
tijdens de Horecava, de grootste, nationale vakbeurs voor professionals in de
foodservice-industrie. De beurs beleeft in 2019 haar 63ste editie. Meer informatie is
te vinden op www.horecava.nl.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam.

31 6 1545 4297

Deel dit artikel

Nieuwste Video

meer video's »