Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Over Horecava

Horecava is een innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. In 2019 bestaat de Horecava 63 jaar.

Persinformatie

Marjolein de Haas-Hebink

Marjolein de Haas-Hebink

Brand Marketing Manager


m.d.haas@rai.nl

020 549 10 83

06 154 54 297

Persberichten

24-07-2019
Horecava Bouwt InnovationLAB om naar TrendLAB
17-07-2019
Inschrijving Horecava Innovation Award 2020 geopend
09-01-2019
Horecava 2019: de horeca groeit, Horecava groeit mee
09-01-2019
Peter Beense Nachtburgemeester van Nederland 2019

Meer persberichten

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Horecava 2020. De perskamer vindt u in het ingang K – 1e etage (Europacomplex).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Horecava. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 13 t/m 16 januari 2020 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Meld u aan voor onze perslijst

Logo's

Hieronder vindt u logo's die u kunt gebruiken voor uw print- en drukwerk (hoge resolutie), en voor gebruik op eigen website. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Stuur dan een e-mail.

Horecava logo, JPG-format Horecava logo, PNG-format Horecava logo full color, AI-format Horecava logo - zwart/wit, JPG-format Horecava logo - zwart/wit, AI-format

Horecava logo, JPG-format

Download

Horecava logo, PNG-format

Download

Horecava logo full color, AI-format

Download

Horecava logo - zwart/wit, JPG-format

Download

Horecava logo - zwart/wit, AI-format

Download

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan.