Digitale perskamer

Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Over Horecava

Horecava is een innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. In 2019 bestaat de Horecava 63 jaar.

Persinformatie
Persberichten
Hotel
Accor tekent franchiseovereenkomst voor de komst van het allereerste TRIBE hotel in Nederland en een nieuw Mercure hotel

Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hotelgroep heeft samen met WIN Hotels een franchiseovereenkomst getekend voor de komst van het allereerste TRIBE hotel en een Mercure hotel in Amsterdam.

Restaurant opening
Diego’s opent locatie in Scheveningen

Begin augustus opent Diego's een horecastand in de nieuwe Foodhallen in Scheveningen. Ook tijdens een dagje strand weet je nu dus waar je moet zijn voor de goede burgers van Diego's.

Opening horeca: bezoeker positiever dan verwacht

Goed nieuws voor de horeca! Een peiling onder ruim 60.000 horecaliefhebbers laat zien dat horecaliefhebbers een stuk positiever zijn over een horecabezoek dan begin juni.

Ecolab Nederland
Tips en tools om medewerkers en gasten te beschermen tegen het Coronavirus

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met hulpbronnen samengesteld om medewerkers en gasten in de horeca te helpen beschermen tegen het coronavirus.

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Horecava 2020. De perskamer vindt u in het ingang K – 1e etage (Europacomplex).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Horecava. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 13 t/m 16 januari 2020 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Aanmelden perslijst
Logo's

Hieronder vindt u logo’s die u kunt gebruiken voor uw print- en drukwerk (hoge resolutie), en voor gebruik op eigen website. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Stuur dan een e-mail.

Horecava logo, JPG-format
Horecava logo, PNG-format
Horecava logo full color, AI-format
Horecava logo - zwart/wit, JPG-format
Horecava logo - zwart/wit, AI-format
Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht