Horecava | 11 - 14 januari 2021

Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief beeldmateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Over Horecava

Horecava is een innovatieve en inspirerende vakbeurs voor horecaprofessionals in de foodservice industrie. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. In 2019 bestaat de Horecava 63 jaar.

Persinformatie

Marjolein de Haas-Hebink

Marjolein de Haas-Hebink

Brand Marketing Manager


m.d.haas@rai.nl

020 549 10 83

06 154 54 297

Persberichten

27-01-2020
Donation Room Horecava tegen voedselverspilling met maatschappelijke impact!
16-01-2020
Horecava 2020 zorgt voor vernieuwing
15-01-2020
Finalisten AF&BM Professional of the Year '20 bekend
15-01-2020
Kriss Kross Amsterdam nachtburgemeesters van Nederland 2020

Meer persberichten

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Horecava 2021. De perskamer vindt u in het ingang K – 1e etage (Europacomplex).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Horecava. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 11 t/m 14 januari 2021 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Meld u aan voor onze perslijst

Logo's

Hieronder vindt u logo's die u kunt gebruiken voor uw print- en drukwerk (hoge resolutie), en voor gebruik op eigen website. Zit het gewenste formaat er niet tussen? Stuur dan een e-mail.

Horecava logo, JPG-format Horecava logo, PNG-format Horecava logo full color, AI-format Horecava logo - zwart/wit, JPG-format Horecava logo - zwart/wit, AI-format

Horecava logo, JPG-format

Download

Horecava logo, PNG-format

Download

Horecava logo full color, AI-format

Download

Horecava logo - zwart/wit, JPG-format

Download

Horecava logo - zwart/wit, AI-format

Download

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan.