Founding Partners

ARTI70

ARTI70 is graag founding partner van Sweet Emotions op HORECAVA. Het creëren van een omgeving waarin beleving centraal staat is precies wat ons drijft bij de creatie en productie van een stand, interieur of beursinrichting. Een beurs is live communicatie, waar je nog echt kan ruiken, voelen, zien, horen en proeven. ARTI70 gaat graag om de tafel met partners die zoals wij werken met passie en grenzen proberen te verleggen. Wij voelen ons thuis in dit fantastische project waarin samenwerking, kwaliteit, ambacht en innovatie samenkomen.

Lees meer »

Bekijk de Company Profile van ARTI70 »

Bombay Sapphire

www.bombaysapphire.com »

Expo Flora

Als creatief partner denkt Expo Flora mee in het ontwerpproces van een beurs of evenement.Expo Flora verzorgt sfeeroplossingen op maat. Wij verhuren een uitgebreid assortiment aan meubilair, planten, bloemen en sfeerdecoraties.Op het gebied van aankleding, inrichting of decoratie kunt u bij ons terecht. De samenwerking met Sweet Emotions doen wij omdat Expo Flora wilt blijven profileren als creatief partner voor beurzen en evenementen en de juiste sfeerbeleving wilt neerzetten op de stand tijdens Horecava 2016” . Slogan: Expo Flora, Creating the difference!

Lees meer »

IJsboerke

IJsboerke inspireert met Belgische traditie en vakmanschap. IJsboerke voert een continue zoektocht naar nieuwe roomijsconcepten. Samen met onze klanten werken we nieuwe ideeën uit om ons roomijs verrassend op tafel te brengen. Via het ‘Sweet Emotions Platform’ willen we hen nu ook op de Horecava inspireren, en hen laten ontdekken hoe IJsboerke roomijs elk dessert tot een hoger niveau kan brengen.

Lees meer »

Bekijk de Company Profile van IJsboerke »

R&D Food Revolution

Voelen, proeven, ruiken, horen, zien en beleven...dat is waar Sweet Emotions voor staat....100% culinair entertainment, voortgekomen vanuit de passie voor patisserie, mixologie, vernieuwing en beleving. Laat u ondersneeuwen in de creatieve wereld van R&D Food Revolution & werelds beste patissier en topchef Albert Adrià....Prikkel uw zintuigen, tijdens een zoete en zotte wandeling door een landschap waarin gastronomie, kunst en muziek samenkomen, speciaal ontwikkeld ter ere van het 60 jarige bestaan van Horecava!

Lees meer »

Bekijk de Company Profile van R&D Food Revolution »

Xenox

Xenox Music Media sluit zich graag aan als Founding Partner bij Sweet Emotions op Horecava 2016. Middels dit unieke project kunnen wij aantonen dat we daadwerkelijk het verschil kunnen maken in beleving met audio & visuele mogelijkheden. Muziek en beeld bepalen bewust en onbewust sfeer, wat bijdraagt aan het creëren van de complete beleving. Onze passie voor muziek, ons vermogen om veel elementen zelf te ontwikkelen, gecombineerd met onze gedrevenheid om in elke situatie de juiste muziek te bieden, maakt het dat wij uitkijken om Sweet Emotions tot een succes te maken. Wij staan als Xenox voor inspiratie, innovatie, ontwikkeling en kennis en zijn klaar voor de toekomst! Naast onze stand op Horecava, laten wij de food service professional met deze showcase graag zien waar wij met 25 jaar vakmanschap voor staan.

Lees meer »

Bekijk de Company Profile van Xenox »

Partners

Adéquat

Smaak is een samenspel van meerdere zintuiglijke waarnemingen.De manier waarop u een dessert presenteert, zegt iets over u. Adéquat is uw partner als het om houten snij- en serveerplanken gaat. Robuust eiken, warmrood kersen of blank essenhout; Adéquat heeft een ruime voorraad en in de eigen werkplaats wordt maatwerk geleverd.

Lees meer »

Buitenkook Producten

Buitenkookproducten heeft producten die goed aansluiten bij de horeca zoals het Kupilka servies, de Envirofit stoves en de COOX. Het zijn duurzame producten die de juiste sfeer oproepen.Zo kunt u op het Finse Kupilka servies uw producten heel mooi presenteren; uw klanten zullen verrast zijn door de vormgeving en uitstraling van dit duurzame servies.Door partner te zijn van Sweet Emotions kunnen wij laten zien hoe het servies bijdraagt aan een nieuwe manier van gerechten presenteren.Wij zijn als bedrijf steeds op zoek naar producten die bijdragen aan de vraag naar duurzaam, vernieuwend en verrassend.Zo zijn wij sinds kort premium dealer van de producten van COOX, een product met een verhaal, waar ook mensen in ontwikkelingslanden van profiteren.

Lees meer »

First Choice Events

First Choice Events is een evenementenbureau met een breed aanbod van unieke activiteiten die op alle locaties mogelijk zijn. Wij bieden onder andere een live demonstratie ice carving aan, zoals te zien tijdens de HORECAVA.

Onze getalenteerde kunstenaars komen graag op jouw evenement om een sculptuur op maat te maken. Een beleving om nooit te vergeten!

Past ijs niet bij het thema? Denk ook eens aan een demo zandsculpturen! Tijdens het zandsculpturen is te zien, hoe je met speciaal rivierzand de prachtigste beelden kunt maken.

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Lees meer »

Hoshizaki

Hoshizaki is partner van Sweet Emotions omdat je aan kwaliteit geen concessies doet. In de cocktailwereld staat het ijs van Hoshizaki al jaren bovenaan het wensenlijstje. Het ijs is compact, mooi groot en vierkant. Iedereen die serieus met dranken en cocktails bezig is weet dat het allemaal om ijs draait.Bij de unieke culinaire beleving op Sweet Emotions horen mooie cocktails met het beste ijs.

Lees meer »

House of Kent

www.houseofkent.nl »

Lavazza

Sweet Emoitions is de culinaire beleving ter ere van het 60 jarig bestaan van de Horecava. Op Sweet Emotions worden bezoekers ondergedompeld in een wereld die hun kijk op cocktails en desserts voorgoed verandert. Topchef en werelds beste patissier Albert Adria laat u genieten van 100% culinair entertainment en doet dit in samenwerking met Lavazza. De samenwerking tussen de familie Adria en Lavazza is begonnen in 2002 met Ferran, de broer van Albert Adrià, bekend van het wereldberoemde Catalaanse driesterrenrestaurant El Bulli. Daar is monuculair koken gecombineerd met koffie en het eerste gezamenlijke recept ontstaan: de Espesso, een eetbare espresso. Zowel de familie Adria als Lavazza streven ernaar om innovatief en baanbrekend te zijn en hebben samen al meerdere recepten ontwikkeld waaronder de koffiecaviaar. Veel van deze koffiespecials zijn tijdens de Horecava ook te zien op de stand van Lavazza in hal 11.

Laat u verassen en geniet van deze koffiesensaties.

www.lavazza.nl »

Mansveld Expotech

Als huisleverancier van RAI Amsterdam voor elektra en ophangpunten verbindt Mansveld Expotech zich graag als partner aan SWEET EMOTIONS,a sweet journey through the seasons, tijdens Horecava 2016 en levert en installeert zij hiervoor ophangpunten, trussconstructies, verlichting en stroomverdeling.

Lees meer »