Horecava Limited

Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan en daarom introduceren we eenmalig een speciale, kleinschalige editie: Horecava Limited. Het hart van het nieuwe evenement is het theater waar trends en oplossingen voor de horeca samenkomen. Horecava Limited bestaat uit zes werelden, allemaal in het teken van tastings, merk- en productpresentaties en fysieke ontmoetingen op een veilige manier.

Helaas moeten we een selectief uitnodigingsbeleid hanteren vanwege de regelgeving, maar niet getreurd want Horecava Limited is ook virtueel te bezoeken op het platform horecava.nl. Horecava Limited vindt plaats van 11 tot en met 14 januari 2021.

Kom Exposeren Doe mee met Horecava 2021

Zones op Horecava 2021

Het Podium
Aan tafel
Food Court
De Lounge
De Expert
De Business

Programma Horecava 2021

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Het volledige programma voor Horecava Limited is daarom nog niet bekend. Wel is bekend dat vanwege veiligheidsmaatregelen en een maximaal aantal bezoekers Horecava Limited iedere dag een bijzondere programmering waarbij 1 type horecabedrijf in de schijnwerpers staat:

  • Maandag: Café’s, Bars & Clubs
  • Woensdag: Hotels & Leisure
  • Donderdag: Fastservice

Voor restauranthouders en cateraars is er op alle dagen een aantrekkelijk programma.

Binnenkort wordt het programma volledige geüpdatet met nieuwe onderdelen die je niet mag missen bij een bezoek aan Horecava. Dus: hou deze pagina in de gaten!

#Hartvoordehoreca tribute

Het #hartvoordehoreca tribute als blijk van waardering. Op het moment dat Corona ons land op zijn kop zette lanceerde Horecava de actie #hartvoordehoreca. Horecava geeft met de actie creatieve en innovatieve initiatieven, die oplossingen bieden voor de Corona-situatie, een platform door deze onder de aandacht te brengen bij volgers, bezoekers en exposanten.

Procedure
Meld je idee aan!
Bekijk alle inzendingen
Meer info?! Ontdek #Hartvoordehoreca tribute

Praktische Informatie

Locatie en datum
Reis en verblijf
Veelgestelde vragen
Corona & RAI
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht