Horecava Limited volledig online

Meer dan ooit hebben horecaondernemers elkaar en hun leveranciers nodig om deze moeilijke tijden te doorstaan en daarom introduceren we eenmalig een speciale editie: Horecava Limited. Het hart van het nieuwe evenement is het Podium waar trends en oplossingen voor de horeca samenkomen. Horecava Limited is volledig virtueel en dus online te volgen.

Op maandag 1 februari 2021 zijn, na registratie, verschillende kennis-, inspiratie en tastingsessies te volgen op deze site.

Kom Exposeren Doe mee met Horecava 2021

Zones tijdens Horecava Limited

Al deze onderdelen zijn online te volgen na registratie. Vanaf begin januari is het mogelijk om te registreren.

Het Podium
Aan tafel
De Expert
De Business
De Lounge

Programma Horecava 2021

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Het volledige programma voor Horecava Limited is daarom nog niet bekend.

Binnenkort wordt het programma volledige geüpdatet met nieuwe onderdelen die je niet mag missen bij een bezoek aan Horecava. Dus: hou deze pagina in de gaten!

#Hartvoordehoreca tribute

Het #hartvoordehoreca tribute als blijk van waardering. Op het moment dat COVID-19 ons land op zijn kop zette lanceerde Horecava de actie #hartvoordehoreca. Horecava geeft met de actie creatieve en innovatieve initiatieven, die oplossingen bieden voor de Corona-situatie, een platform door deze onder de aandacht te brengen. Op 1 februari worden een aantal concepten uitgelicht tijdens het #hartvoordehoreca tribute.

Inzendingen & meer Ontdek #Hartvoordehoreca tribute

Het je nog vragen over je deelname aan het virtuele Horecava event? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht