Zuivelhoeve terechte winnaar Foodservice Award 2022

De winnaars van de ‘Foodservice Awards’ 2022 zijn bekend! Na het uitstellen van de bekendmaking wegens de lockdown en onzekerheid zijn de prijzen vandaag eindelijk overhandigd tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg.


Pierre Wind reikte de Foodservice Award uit

Chefkok Pierre Wind had speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve nam dit jaar de ‘overall’ titel in ontvangst en is daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument.

Het menu verraadt de uitslag

Lees meer over Foodservice Award >>Normaliter zouden de prijzen worden uitgereikt op het podium van de Horecava. Om de winnaars alsnog in het zonnetje te zetten is er een samenwerking met chefkok Pierre Wind opgezocht. Hij ontwikkelde negen bijzondere gangen, variërend van een Vegan oester tot een live gerookte zalm, en creëerde zo de basis voor de uitreiking.

In totaal zijn er negen categorie-awards uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Kwalitaria nam twee prijzen in ontvangst, namelijk die van snackbars en warme maaltijdbezorging. Andere winnaars zijn Domino’s Pizza, Brownies&Downies, Landal Greenparks, ’t Stoepje, Vegan Masters, AH to go en Zuivelhoeve.

Overall winnaar Zuivelhoeve scoorde een eindcijfer van 8,68 en scoorde vooral hoog op de aspecten kwaliteit en gastvrijheid. Hiermee liet Zuivelhoeve runners-up Brownies&Downies (8,38) en ’t Stoepje (8,23) achter zich.
Horecava Fast Casual

Alle winnaars Foodservice Award 2022

Fastservice Domino’s Pizza
Klassieke Horeca – Out of Home Brownies&Downies
Leisure Landal Greenparks
Marktkramen ‘t Stoepje
Snackbars Kwalitaria
Speciaalzaken Zuivelhoeve
Thuis eten Vegan Masters
To Go AH to go
Warme maaltijdbezorging Kwalitaria
Overall titel Zuivelhoeve

Deel dit bericht
Bekijk meer SwapBox: het optimale systeem voor herbruikbare verpakkingen
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!