Zo word je verspillingsvrij in de horeca

Als horecaondernemer gooi je toch ook liever geen eten weg? Eten dat is verbouwd, verwerkt, vervoerd, gekoeld en warm gemaakt. Mooie producten waar jij en de rest van de keten veel energie (én kosten) in hebben gestopt. Energie waardoor de aarde opwarmt. Door voedselverspilling tegen te gaan ben je als horecaondernemer goed bezig voor het klimaat én daarmee bespaar je ook kosten.


Dit kun je doen

Wist je dat gastvrij, smaakvol én verspillingsvrij ondernemen in de horeca heel goed samen gaan? Tijdens Horecava 2023 gaven Saskia van der Laan en Toine Timmermans van stichting Samen Tegen Voedselverspilling presentaties over ‘hoe word je verspillingsvrij in de horeca’ aan bezoekende ondernemers. Ook presenteerden ze een leaflet met praktische tips die je als ondernemer kunt toepassen in je onderneming. Hiermee maak je je gasten, personeel, onderneming en de wereld om je heen een stukje blijer. Download via deze link of via onderstaande button de leaflet en ga direct aan de slag met de tips.

Leaflet: Zo word je verspillingsvrij in de horeca

Deel dit bericht
Bekijk meer Investeren? Ja juist nu!
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!