Win een gratis website

Met de actie van Horeca Website maak je 2x per week kans op een volledige website, met 3 maanden gratis hosting en (eventueel) bestelmodule. Geen addertjes onder het gras, na alle hulp en de drie maanden ben je vrij om te wisselen van hosting, mocht je dat dan nog willen...


Hoe het werkt:

  • Meld je aan via https://horecawebsite.com/winactie/
  • Zorg dat je zoveel mogelijk stemmen krijgt, door je aanmelding te delen op social media onder vrienden, familie, kennissen etc.
  • De onderneming met de meeste stemmen wint en krijg een volledige nieuwe website, aandacht op de website en een social media shout out
  • Niet gewonnen? Dan neem je jouw stemmen mee naar de volgende stemronde

Wie doen er mee:

Op dit moment doen er al verschillende horecazaken mee, denk aan: De Kroon, Black & Blue, Barmhartig, Van Mechelen stadscafé, l’entrecote et les Dames, Fa. Pekelhaaring en nog vele anderen.

Juices & Coffee Amsterdam, winnaar 23 maart:  Alles ligt stil nu, maar als we weer bezig gaan kunnen we jullie hulp erg goed gebruiken. Heel erg bedankt!

Spelty Foodtruck, Haarlem, winnaar 24 maart:👏💕😊Yihoo wat een geweldig nieuws en dat in deze drama periode

Doe mee en win een gratis website


Deel dit bericht
Bekijk meer Paasontbijtbox van lokale ondernemers
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!