We gaan weer open: De 1ste gast Challenge!

Op woensdag 28 april tellen Horeca-inspirator Milo Berlijn, HorecaBrains en de Horecava samen met talloze horecabedrijven op een leuke en ludieke manier af naar de heropening van de terrassen.


We hebben er een lange tijd op moeten wachten, maar het is zover!
A.S. woensdag opent een deel van de horeca haar terrasdeuren, waar we van 12 tot 18 uur vijftig gasten ontvangen die dolgraag weer een lunch, een High tea of wine, een glas bier met een schaal met bittergarnituur, een zorgvuldig opgebouwde Latte Macchiato  met een stuk zelfgemaakte taart en of iets anders van de kaart, willen nuttigen.

Lekker genieten van de vrijheid en het weer, even bijkletsen met je BFF en genieten van de gastvrijheid en het feit dat je het alleen maar hoeft te bestellen.

Talloze enthousiaste, gepassioneerde en vakkundige medewerkers staan te trappelen om voor u weer aan de bak te gaan! Zij gaan ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt! Dat u optimaal kunt genieten van zon, eten en drinken en goed gezelschap.
Dit is tevens het moment dat de Horeca kan laten zien dat zij op verantwoorde manier de huidige Coronaregels kan naleven en zelfs kan bijdragen aan het terugdringen van het aantal besmettingen door goede regulatie.

Samen met die medewerkers tellen we op ludieke wijze af  naar de komst van onze  1ste gast(en)!. Van 10.30 tot 11 uur doen we onze  ‘1ste gast show’ en die is voor iedereen te volgen via de Livestream. 

En om 12 uur vieren we de start naar de verantwoorde terugkeer naar Normaal waarbij de hele Horeca weer als vanouds open kan zonder restricties.

 #1stegast Challenge

De 1ste gast is een aanstekelijke show waarin de menselijke verhoudingen en ons (on)vermogen om spontaan en attent te handelen centraal staan.

Maak een speciaal moment (Veiling van de eerste kop koffie, klaphaag, confettibom, gouden dienblad, noem maar op) van de ontvangst van je 1ste gast en maak daar een superleuk en verassend filmpje van met de #1stegast op Instagram. De 5 leukste filmpjes winnen een Magnum Fles Cava en het allerleukste filmpje een tegoedbon van 500 euro te besteden bij Horeca groothandel Bidfood.


Deel dit bericht
Bekijk meer Perfect lenteweer bij opening terrassen woendag
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!