Waarom OLA goed verkoopt tijdens COVID


EXTRA  VERTROUWEN IN A – MERKEN
Onderzoek wijst uit dat consumenten terug grijpen naar A-merken vanwege vertrouwen in de voedselveiligheid. Met impulse producten, gaat 70% van de consument voor A merken vanwege vertrouwen in voedselveiligheid. De Raket, de Magnum Almond en de Cornetto Classico zijn de populairste ijsjes van Nederland, leveren de meeste omzet op EN zijn ook nog eens verpakt!

VERSNELLING GROEI ONLINE
Online food besteding stijgt met 24% gedurende Covid-19. Verwachting dat trend vanwege gemak doorzet. Ben & Jerry’s Cookie Dough is het meest verkopende ijsje op online delivery. Uit cijfers blijkt dat Ben & Jerry’s onder het gehele ijs assortiment het meest verkocht wordt een daarbij zorgt voor een hoge omzet! Ben en Jerry’s heb je binnen enkele seconden klaargezet en blijft 30 minuten goed in de delivery tas.

AANDACHT HYGIENE EN GEZONDHEID
Veiligheid & hygiëne van voedsel heeft de hoogte prioriteit bij consumenten. Duurzaamheid & voedselveiligheid scoren ook nog steeds hoog op de agenda. De consument is zich steeds meer bewust van gezond eten en legt hier ook meer de focus op. Wist je dat de Solero handijsjes voor 65% uit fruit bestaan en laag in calorieën zijn? Verkrijgbaar in de smaken Mango en Red Fruit. Ook de Raket als de Festini peer passen binnen deze trend en zijn ook laag in calorieën. Dit geldt ook voor Vegan, biologisch, 65% fruit en Non-Dairy ijs. We kunnen er in 2021 niet meer omheen, maar weten inmiddels ook dat deze varianten van OLA en Ben & Jerry’s nét zo lekker zijn! Ontdek het assortiment dat uw ijs aanbod compleet maakt.

BEWUSTERE UITGAVE
Consumenten worden prijsgevoeliger, maar waarderen nog steeds geluksmoment. Ter gevolg van COVID – 19 doet de consument bewustere uitgave. Gelukkig biedt OLA de lekkerste ijsjes voor een aantrekkelijke prijs. Wist je dat de Raket, de Festini peer, de Split en de nieuwe Twister Peek-a-Blue een verkoop adviesprijs hebben van 1 euro of zelfs minder!

Bestel direct op https://www.unileverpartners.nl/

VERKOOPONDERSTEUNENDE MATERIALEN
Ook biedt OLA COVID verkoopondersteunende materialen die tergelijkertijd op afstand laten zien dat jij ijs verkoopt. Geïnteresseerd? Neem contact op met jouw jouw rayonmanager of met de verkoopbinnendienst van OLA.
E-mail: verkoop.binnendienst@unilever.com of op telefoonnummer: 010–439 47 86


Deel dit bericht
Bekijk meer Maaltijdbezorging in Nederland komt weer op gang
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!