Bij Koeckebackers snappen ze dat food dé manier is om mensen te verbinden en geven ze iedereen de kans om te stralen.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 4 november 2019
Verstopt in een hoekje van een overdekte versmarkt in Amsterdam Noord begon het avontuur. Daar ontstond de liefde voor échte koeck. Het deeg werd geschept met een ijslepeltje. Op basis van recepturen die ze zelf hadden ontwikkeld. Puur, super vers en zonder kunstmatige toevoegingen. Bij Koeckebackers snappen ze als de beste dat food dé manier is mensen te verbinden en geven ze iedereen de kans om te stralen. Ontdek hier het verhaal van Joep Langen.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Leg het trendboek naast je neer. Als het concept niet in een tweet uit te leggen valt, dan moet je even opnieuw beginnen, stelt conceptontwikkelaar Ronald van Balen van de Spijsbereiders. In deze video legt hij uit waarom én naar welke trend je altijd moet luisteren.
Benieuwd naar dag 3 van Horecava 2018? Bekijk de recap en beleef het zelf!
Maarten Wessels gaat op onderzoek uit voor de horecaondernemer. Deze keer gaat hij langs bij Jaz Hotel in Amsterdam. Daar hebben ze een inspirerende visie op het personeelsbeleid. Band Leader Marjolein vertelt hoe dit nieuwe werknemers aantrekt en geeft je tips om je te helpen bij jouw personeelsuitdagingen.
Naast thuis is er nog een plek: 3rd place. Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons legt uit hoe jouw onderneming ook een plek kan worden waar gasten voor komen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!