Truffelz helpt met logistieke verbeteringen bij de heropening


Opnieuw hoge logistieke kosten bij de heropening van het terras? Truffelz helpt horeca en leveranciers met betere logistiek.

Horeca en leveranciers die de terrassen openen, krijgen meteen weer te maken met logistieke kosten. Geld dat juist in deze tijd ook anders kan worden besteed. Ook de duurzaamheid van de logistiek laat nogal eens te wensen over. Truffelz biedt daarom horeca en leveranciers een hart onder de riem door volgende week gratis hun logistieke consultants ter beschikking te stellen. In een uur wordt de logistieke uitdaging doorgenomen en concrete verbeteringen meegegeven. Truffelz is een onafhankelijk logistiek platform dat bedrijven als Bacardi, The Pure Winery en Coca-Cola alle zorgen uit handen neemt. De logistieke consultants zijn beschikbaar zolang de agenda’s het toelaten. Neem daarom snel contact op en laat je gegevens achter via een dm of info@truffelz.com voor een afspraak.

Bekijk wat Truffelz voor jou kan betekenen in onze korte animatiefilm (1:37)


Deel dit bericht
Bekijk meer Horeca wil met kabinet in gesprek over voorwaarden opengaan
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!