TIPPR komt met ‘Samen lunch challenge’

De uitdagingen waar we voor staan! Zowel voor horecaondernemers als toeleveranciers is dit een erg lastige tijd. Meer dan 52.000 horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en passen hun verdienmodel aan naar afhalen of bezorgen. Dagelijks werken meer dan 3,5 miljoen medewerkers van huis en missen hun contact met hun werkgever.


Daarom moeten we met elkaar de handen in één slaan en samen werken. Iedereen kan een boost gebruiken: we dagen jullie uit!

Zowel de Horecaondernemers als de leveranciers kunnen een boost gebruiken omdat voor beide groepen er omzet is weggevallen. Nu is het moment voor Horecaleveranciers om als één man met woord en daad achter de horeca te staan. Als de Horecaleveranciers het initiatief nemen om deze challenge te accepteren, dan zal de rest van Nederland volgen:

Hoe het werkt?

Kijk op TIPPR.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Initiatieven van Brandit voor de horeca
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!