De uitdagingen waar we voor staan! Zowel voor horecaondernemers als toeleveranciers is dit een erg lastige tijd. Meer dan 52.000 horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en passen hun verdienmodel aan naar afhalen of bezorgen. Dagelijks werken meer dan 3,5 miljoen medewerkers van huis en missen hun contact met hun werkgever.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
Zowel de Horecaondernemers als de leveranciers kunnen een boost gebruiken omdat voor beide groepen er omzet is weggevallen. Nu is het moment voor Horecaleveranciers om als één man met woord en daad achter de horeca te staan. Als de Horecaleveranciers het initiatief nemen om deze challenge te accepteren, dan zal de rest van Nederland volgen:
Hoe het werkt?
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
Mede namens jouw werkgever nodigt HOBP je uit om 5 trainingen op hun leeromgeving volledig gratis te gaan volgen.
Nocto; het data gedreven social media platform voor de horeca dat mensen met horecaondernemingen in real-time met elkaar verbindt. In de Nocto app kunnen gebruikers actuele foto's en video's delen en bekijken, en zij hebben een overzicht van deals en activiteiten. Aangesloten horecabedrijven kunnen op een effectieve, snelle en goedkope manier mensen aantrekken en een relatie met hen opbouwen. Sinds 1 juli is er een nieuwe ‘stoplicht’ feature. Hiermee kunnen horeca locaties aangeven hoe druk het is (bij groen is er nog plek, bij geel zijn er nog wat plekjes beschikbaar en rood betekent dat het vol is.)
Wat weet jij van vlees, wild en gevogelte? Test nu je kennis met de gratis SVH e-learning Vlees, wild en gevogelte!
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!