Bezorging boomt. Hoe gaat het na Corona


In deze Expertsessie vertelt Joey Bloemendal van Thuisbezorgd.nl je meer over de ontwikkelingen die jou in 2021 nog verder helpen. Een niet te missen sessie als je een stap verder wilt of moet met maaltijdbezorging.

Spreker Joey Bloemendal, Head of Sales bij Thuisbezorgd.nl, vertelt in deze Expertsessie over hun nieuwe oplossingen. Want in 2020 was er een sterke groei in maaltijdbezorging. Het jaar was dé versneller voor restaurants om te beginnen met maaltijdbezorging en afhalen. Joey vertelt over hoe horecaondernemers de switch maakten naar bezorging en nu profiteren van het bereik van Thuisbezorgd.nl.

Dit heeft voor een exponentiële groei in omzet gezorgd voor het platform. Het heeft zich daardoor verder ontwikkelt zodat jij hier nog meer van kunt profiteren. Daarom geeft Thuisbezorgd.nl tijdens deze sessie een tipje van de sluier van nieuwe functionaliteiten naast bezorgen, die oplossingen bieden voor de horeca. Ook zo benieuwd? Luister en kijk mee!

Kijk nu naar de video, gemaakt in partnership met Thuisbezorgd.nl. Of klik hier voor meer informatie en het contactformulier.


Deel dit bericht
Bekijk meer Bidfood: Na bitter komt zoet
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!