SVH organiseert theatershow voor horeca

Maandagavond 7 juni 2021 organiseert SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) als meest positieve bedrijf van Nederland in samenwerking met Trainmark de virtuele en positieve ‘Ga voor gaaf, ga voor de horeca!’ show live vanuit theater Spant! in Bussum.


De show begint om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Het wordt een vrolijke avond vol inspiratie, humor en cabaret over gastvrijheid en het heerlijke horecavak. De gehele show is via een openbare livestream maandagavond online gratis mee te beleven. Speciaal voor iedereen die in de horeca werkt of studeert, maar ook zeker voor iedereen die overweegt deze gave sector te komen versterken of gewoon omdat je de professionals in de horeca een warm hart toedraagt.

In de horeca werken 326 duizend medewerkers. Om hen een mooie avond te bezorgen, heeft SVH aan Trainmark gevraagd een online theatershow te verzorgen. Ricardo Eshuis, directeur SVH: “De Ga voor Gaaf!-show is bij uitstek een moment om het coronavirus op zijn plaats te zetten en de ondernemers en medewerkers te bedanken voor hun enorme flexibiliteit, inzet en betrokkenheid. Met humor komen we even los van de waan van de dag, de avond is een aanknopingspunt voor nieuwe kansen en inspiratie nu de sector haar deuren weer opent op zaterdag 5 juni. En natuurlijk is het ook gewoon supergaaf om erbij te zijn, omdat een portie ongegeneerd lachen en optimisme voor iedereen heerlijk is. Samen kijken we met een glimlach vooruit, samen gaan we de gasten weer enorm verwennen!”

De virtuele ‘Ga voor Gaaf’ Show

De Ga voor Gaaf-show bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over het horecavak, gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. Met pakkende voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een zinderend optreden zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Milo Berlijn: “Herkenbaar? Meer dan. Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt ‘Ga voor Gaaf’ ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mens(on)vriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd.”

De show begint met de bewustwording van het eigen gedrag. Door het publiek continu een spiegel voor te houden, ontstaat er een “dat is inderdaad waar” gevoel. Of: “dat herken ik eigenlijk ook bij mezelf”. Een ‘spiegel’ over het eigen functioneren met een scala aan oplossingen. Deze confrontatie heeft uiteindelijk het veranderen van het gedrag tot doel. Gebracht met veel praktische voorbeelden en veel humor.

Je bent van harte uitgenodigd!

Kom stralen op de rode loper, maak een selfie in de virtuele photobooth, doe mee met de bullshit bingo en maak kans op gave prijzen en vooral: geniet van de show met collega’s, klasgenoten of gezellig thuis met familie en/of vrienden! Houd verder de social media van SVH in de gaten voor een speciale winactie. Omdat theaters vanaf 5 juni ook weer publiek mogen ontvangen met inachtneming van alle coronamaatregelen, kan er een zeer klein gezelschap live in de zaal aanwezig zijn. Behoor jij tot die gelukkigen?

  • Ga voor Gaaf!-show voor de horeca
  • Voor een portie ongegeneerd lachen en positiviteit
  • Je krijgt die lach gegarandeerd niet meer van je gezicht
  • Maandagavond 7 juni
  • Start om 20.30, einde rond 22.00 uur
  • Tickets: niet nodig, iedereen kan maandagavond gratis live meekijken via een speciale Ga voor Gaaf-stream op www.gavoorgaafshow.nl
  • Live vanuit theater Spant! in Bussum, podium twee

Grote wervingscampagne

De Ga voor Gaaf!-show maakt onderdeel uit van de grote wervingscampagne van SVH om meer mensen enthousiast te maken voor een baan of opleiding in de horeca en hospitality. Bekende namen uit de horeca als Soenil Bahadoer, Tess Posthumus, Jonathan Zandbergen, Mounir Toub, Dennis Huwaë, Monica Tsang, Joris Bijdendijk, Ron Blaauw en vele anderen zijn ambassadeur van de campagne en helpen mee in de zoektocht naar nieuwe collega’s voor één van de meest dynamische groeisectoren met enorme kansen: de horeca! Kijk op www.gavoorgaaf.nl voor meer info.

Voor meer informatie neem dan contact op met: SVH

Ricardo Eshuis

E-mail: ricardo.eshuis@svh.nl

Tel: 06 81486287

Over Stichting Vakbekwaamheid Horeca

Stichting Vakbekwaamheid heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren zij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen ze bij aan vernieuwing en vergroten zij de vakbekwaamheid in de branche. www.svh.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer D&L - De favoriet van de Belgen, ontvang een gratis dispenser
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!