Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

Sticky Toffee Pudding Glutenvrij – Nieuw van Dero Foods

De Sticky Toffee Pudding is een geweldig nieuw product in ons glutenvrije assortiment.


Anders dan je door de naam misschien zou verwachten, is het geen pudding zoals we die in Nederland kennen, maar een traditionele Engelse cake. Deze Engelse klassieker is een sponge cake met dadels en een vleugje vanille. De Sticky Toffee Pudding wordt warm geserveerd, overgoten met (warme) karamelsaus. De dadelcake wordt hierdoor ongelofelijk smeuïg en onweerstaanbaar! Heerlijk als dessert, bijvoorbeeld geserveerd met slagroom of een bolletje vanille-ijs.

De Sticky Toffee Pudding is onderdeel van ons glutenvrije assortiment. Naast de Sticky Toffee Pudding bestaat het assortiment uit een VEGAN Orange Brownie en vier glutenvrije taarten. Ten eerste hebben we een glutenvrij alternatief voor onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge Pecantaart, bestaande uit een zoete siroopvulling getopt met knapperige pecannoten. Ook is er de Billionaires Cheesecake, met chocolade en karamel. Tot slot is er nog de VEGAN Cherry Bakewell Taart, een typisch Engelse taart met lagen van kersencompote en frangipane.  De compleet verschillende smaken zorgen ervoor dat iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen.

Glutenvrije producten

Al onze (glutenvrije) producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen!


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht