Sticky Toffee Pudding Glutenvrij – Nieuw van Dero Foods

De Sticky Toffee Pudding is een geweldig nieuw product in ons glutenvrije assortiment.


Anders dan je door de naam misschien zou verwachten, is het geen pudding zoals we die in Nederland kennen, maar een traditionele Engelse cake. Deze Engelse klassieker is een sponge cake met dadels en een vleugje vanille. De Sticky Toffee Pudding wordt warm geserveerd, overgoten met (warme) karamelsaus. De dadelcake wordt hierdoor ongelofelijk smeuïg en onweerstaanbaar! Heerlijk als dessert, bijvoorbeeld geserveerd met slagroom of een bolletje vanille-ijs.

De Sticky Toffee Pudding is onderdeel van ons glutenvrije assortiment. Naast de Sticky Toffee Pudding bestaat het assortiment uit een VEGAN Orange Brownie en vier glutenvrije taarten. Ten eerste hebben we een glutenvrij alternatief voor onze meest populaire taart, de New York Baked Cheesecake. Daarnaast is er een smeuïge Pecantaart, bestaande uit een zoete siroopvulling getopt met knapperige pecannoten. Ook is er de Billionaires Cheesecake, met chocolade en karamel. Tot slot is er nog de VEGAN Cherry Bakewell Taart, een typisch Engelse taart met lagen van kersencompote en frangipane.  De compleet verschillende smaken zorgen ervoor dat iedereen zelf zijn favoriet kan kiezen.

Glutenvrije producten

Al onze (glutenvrije) producten worden zorgvuldig geselecteerd volgens een belangrijke voorwaarde: de producten moeten écht lekker zijn, voor iedereen!

Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.

Wil je graag monsters ontvangen om de Sticky Toffee Pudding of een van onze andere heerlijke producten te testen, neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Dero Foods

Deel dit bericht
Bekijk meer Kookboeken moeten 1 miljoen ophalen voor Nederlandse horeca
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!