Steuntje in de rug voor horeca

Het platform SPAARdehoreca.nl is, op initiatief van het bedrijf Gangmakers, in het leven geroepen om juist nú voor directe cash te zorgen voor getroffen horeca-ondernemers. Gangmakers was tijdens Horecava 2020 genomineerd voor de Horecava Innovation Award in de categorie digital, apps en social media.


De app Gangmakers zet normaliter ‘gangmakers’ in die helpen om voorbijgangers en thuiszitters eerder naar een horecazaak te lokken. Meer dan 200 horecazaken in Nederland en België doen hieraan mee. Om deze en alle andere horecazaken een steuntje in de rug te geven, kan iedereen het geld dat hij in ‘normale omstandigheden’ zou uitgeven ‘beleggen’ bij zijn favoriete cafés en restaurants.

Hoe dit werkt

Via www.SPAARdehoreca.nl (en via de Gangmakers app) kunnen gasten vanaf maandag 23 maart hun ‘gewoonlijke’ besteding inleggen bij hun favoriete horecagelegenheden. De inkomsten hiervan gaan rechtstreeks naar de gekozen zaken. Elk ingelegde bedrag wordt voor de gasten direct omgezet in een tegoed, dat elke dag net iets meer waard wordt. Als dank ontvangt de gast namelijk per dag 0,55% ‘rente’ over de inleg (200% op jaarbasis). Zodra de horeca de deuren weer mag openen kan het tegoed via een digitale waardebon besteed worden.

Voorbeeld

Stel; een gast legt op 25 maart 20 euro in bij zijn favoriete restaurant. Als het restaurant op 6 april zijn deuren weer mag openen, heeft hij € 1,32 gespaard. Maar als het restaurant pas op 1 juni mag openen, heeft hij € 7,48 gespaard.

Elke horecagelegenheid kan aansluiten

SPAARdehoreca.nl is niet alleen beschikbaar voor zaken die zijn aangesloten bij Gangmakers. Ook andere horecagelegenheden kunnen zich aanmelden voor een steuntje in de rug. Iedereen kan zijn zaak toevoegen via www.SPAARdehoreca.nl, via mail aanmelden@SPAARdehoreca.nl of via de telefoon: 030-7602858.


Deel dit bericht
Bekijk meer #RONDJEVANDEZAAK webinars voor persoonlijke ontwikkeling
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!