Steun jouw horeca met de Online Pubquiz

Dat je nu niet naar je favoriete café kan om te pubquizen is natuurlijk balen. Maar er is een oplossing. Aanstaande zaterdag is er een grote landelijke online pubquiz. Dus schraap je pubquizteam digitaal bij elkaar en speel om geld in te zamelen voor jouw stamcafé.


Hoe werkt het?

De quiz wordt online gespeeld via een livestream en start om 20:00 uur. Geef op 60 vragen en 20 video’s de goede antwoorden geven. Je geeft zelf aan hoeveel je wil doneren en aan welke horecalocatie. Staat jouw stamcafé er niet tussen? Meld hem dan aan!

Het café of restaurant dat je wil steunen ontvangt op maandag een overzicht met al haar ontvangen donaties van de afgelopen week. De horeca eigenaar stuurt zelf een betaalverzoek toe op het aangegeven e-mailadres, maar hier kan dus wel wat tijd overheen gaan.

Een leuke avond in het online café, waarmee je ook nog eens de horeca een warm hart toedraagt. Dus waar wacht je nog op, schrijf je snel in en zit a.s. zaterdag om 20:00 uur klaar voor de livestream.

Doe mee!


Deel dit bericht
Bekijk meer TIP 1: Tafelnummering in het nieuwe normaal
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!