Steun je favoriete horeca met de lockdown coffee-actie

Met het initiatief genaamd ‘Lockdown Coffee Actie’, helpen de koffieleveranciers Tribes Coffee, Manetti en Redbeans de horeca een handje.


Met een speciaal ontwikkelde koffiemelange richten zij zich tot iedereen die de horeca een hart onder de riem wil steken: “Bestel de Lockdown Coffee en wij doneren 5 euro per koffieproduct aan je favoriete bar, restaurant, café of hotel.”

Koppen bij elkaar

Tribes Coffee, Manetti en Redbeans voelden zich geroepen om een steentje bij te dragen. Daarom staken zij de koppen bij elkaar en hebben samen de Lockdown Coffee Actie opgezet.

“De koffie is verkrijgbaar in capsules voor je Nespresso machine en verkrijgbaar in espressobonen. Per gekochte zak bonen of doos capsules doneren wij 5 euro. En de consument beslist welke horecagelegenheid de donatie zal ontvangen.” Geeft Paul Manetti (Manetti) aan. Peter van der Linden (Redbeans) vult aan: ”Bijna de helft van de verkoopprijs gaat naar de favoriete horecagelegenheid van de consument. Wij verdienen hier niets aan. Maar samen met ons brede netwerk streven we naar een hoger doel. De horeca kan alle hulp goed gebruiken.”

Voordeel is dat horecagelegenheden zich niet in hoeven te schrijven, de consumenten zijn tijdens het indienen van een bestelling vrij om elke horecagelegenheid op te geven voor een donatie. ”En wij zorgen voor de rest,” vertelt Jan Peter Beekman (Tribes Coffee). ”De  Lockdown Coffee Actie betekent lekkere koffie voor de consument en huisgenoten, en steun en aandacht voor de horeca.”

Bekende horecaondernemers en chefs fungeren als ambassadeurs. Zij staan achter deze actie en zij proberen hun personeel en omgeving te activeren en enthousiasmeren om de actie te verspreiden.

Bestel je Lockdown Coffee en steun je favo horeca!


Deel dit bericht
Bekijk meer E-scooters tegen gereduceerd tarief #SAMENSTERK
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!