STAR bouillonpoeders. Probeer nu gratis

Al vanaf 1948 vind je STAR bouillon in de keuken van bijna iedere Italiaan. Met STAR bouillon maak je in een handomdraai de lekkerste soepen, risotto’s en andere Italiaanse gerechten. Probeer nu eenmalig helemaal gratis.


Sinds 1948 produceert STAR in Italië kwalitatieve smaakmakers. De verschillende soorten bouillons zorgen ervoor dat je met gemak een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten, maar houdt wel de pure smaakbeleving van zelfgemaakte bouillon in ere.

De lekkerste soepen en risotto’s in een handomdraai

Proef de rijke smaak van STAR bouillonpoeder. De Ideale basis voor soepen, sauzen en meer. Er zijn vier varianten: Basis, Vlees en Groente in 1kg voor 56 liter en Bospaddenstoel in 500g voor 25L. Het kan in elke fase van de bereiding gebruikt worden, is makkelijk te doseren en snel oplosbaar.

Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.

Probeer het nu helemaal gratis

Speciaal voor de lezers van Horecava heeft GranFood nagedacht over een bijzondere introductie aanbieding. Als lezer van dit bericht kun je nu namelijk eenmalig een gratis sample aanvragen. Laat je dus direct inspireren en vraag vandaag nog snel een sample aan bij GranFood.

STAR Bouillons Vraag nu een gratis sample aan

Deel dit bericht
Bekijk meer Stappenplan voor meer circulariteit
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!