Je had grote plannen met je nieuwe horecazaak. Een sociale onderneming waar je 60 werkplekken zou creëren voor mensen met een arbeidsmarktbeperking...En toen kwam de corona crises en moest alle horeca dicht. Maar je laat je niet tegen houden en zet juist nú alles op alles om er helemaal klaar voor te zijn zodra de horeca weer open mag.
Aangeboden door: Horecava
Gepubliceerd op: 22 mei 2020
De heren van De Broodbrouwers zijn al aardig op weg, maar hebben nog een laatste zetje nodig om hun plannen te realiseren en jij kunt ze hierbij helpen!
Met de bistro en bakkerij De Broodbrouwers helpen ze straks niet alleen meer dan 60 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan, maar bieden ze ook een heerlijke plek om te borrelen, te genieten van heerlijke (brood)hapjes en speciaalbieren. Via crowdfunding proberen ze hun bedrag van minimaal €50.000 te halen.
Horecava, 365 dagen per jaar online en dit jaar 1 dag virtueel met Horecava Limited. Alles over eten, drinken en buitenhuis slapen, voor en door de foodservice industrie. Persoonlijke ontmoetingen en online verbindingen staan centraal op Horecava(.nl). Hier vind je als horecaprofessional alles over trends, nieuwe producten en diensten.
We spraken René Giel, Directeur van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en tevens voorzitter van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) over de overstijgende trends die hij ziet voor de hotellerie.
SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning
Het CBL, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, bekend gemaakt dat de zelfbedieningsgroothandels van Sligro, Makro en Zegro per direct toegankelijk zijn voor particulieren. Dit betekent dat alle klanten welkom zijn, dus ook als zij geen ondernemer zijn of klantenkaart hebben. Deze maatregel is een noodzakelijke stap om de voedselvoorziening op peil te houden gedurende de Corona crisis. Het betreft een tijdelijke openstelling.
Tijdens de Bidfood webinars geven juridisch adviseurs antwoord op alle vragen met betrekking tot de uitdagingen die corona veroorzaakt binnen de horeca. Lees de samenvatting van de webinar op www.foodyard.nl/bezorgen.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!