Sligro, Makro en Zegro openen de deuren voor particulieren

Het CBL, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, bekend gemaakt dat de zelfbedieningsgroothandels van Sligro, Makro en Zegro per direct toegankelijk zijn voor particulieren. Dit betekent dat alle klanten welkom zijn, dus ook als zij geen ondernemer zijn of klantenkaart hebben. Deze maatregel is een noodzakelijke stap om de voedselvoorziening op peil te houden gedurende de Corona crisis. Het betreft een tijdelijke openstelling.


Noodzakelijke maatregel

Het doel hiervan is om de druk op supermarkten te verminderen en bovendien te voorkomen dat goede producten die in de zelfbedieningsgroothandels liggen te moeten weggooien.

Particulieren zijn nu tijdelijk ook welkom bij Sligro, Makro en Zegro

Vanaf vandaag zijn de zelfbedieningsvestigingen van Sligro, Makro en Zegro geopend voor iedereen, dus ook voor klanten die geen ondernemer zijn of klantenkaart hebben. Er is van veel artikelen voldoende voorraad en een voordeel is dat gangpaden breed zijn en er voldoende afstand kan worden gehouden ten opzichte van andere klanten. Het kan zijn dat er een maximum aantal klanten tegelijk de vestiging in mag bij te grote drukte. Aankopen doen in groothandels werkt anders dan boodschappen doen in een supermarkt. Daarom wordt particulieren die de groothandels bezoeken door middel van instructies uitgelegd waar zij op moeten letten.

Sligro, Makro en Zegro verzoeken klanten om de Corona maatregelen en instructies te respecteren. Bij voorkeur komen klanten tijdelijk zo veel mogelijk alleen naar de vestigingen.


Deel dit bericht
Bekijk meer Cursus duurzaam ondernemen voor de horeca door Icademy
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!