Horecava | 13 - 16 januari 2020

Scoops

Op deze pagina vind je inspirerende artikelen van hét online magazine van Horecava: Scoops!

Deze maand is het thema: Trends en Innovaties in de foodservice

Instatrend #Horecava2020

Instatrend #Horecava2020

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Gebruik jij #Horecava2020 al? Deze instagrammers gingen je voor.

Handig: de vernieuwde Horecava app!

Handig: de vernieuwde Horecava app!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Met de geheel vernieuwde Horecava app zit je altijd goed!

Het Horecava team wenst iedereen een goed 2020 en mooie beurs!

Het Horecava team wenst iedereen een goed 2020 en mooie beurs!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

5x inspirerende Amsterdamse Horeca voor na de beurs

5x inspirerende Amsterdamse Horeca voor na de beurs

  • Door Iris Kranenburg, Entree Magazine
  • |
  • 02-01-2020

Waar ga jij heen ná de Horecava? Wij noemen vijf inspirerende horecazaken, die afgelopen jaar openden in Amsterdam! Zien we je daar?

3 highlights op het TrendLAB

3 highlights op het TrendLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Het TrendLAB is een niet te missen onderdeel op Horecava. Veel te zien én te doen, we hebben 3 onderdelen uitgelicht die je sowieso niet mag missen.

volg de 0.0 route op Horecava!

volg de 0.0 route op Horecava!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Spring in op de 20% die geen alcohol drinkt.

Spanning bij De Lekkerste Wedstrijden

Spanning bij De Lekkerste Wedstrijden

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Elke dag spannende wedstrijden in het Fast Service segment in hal 8.

Horecava mobile food fotografie & app-tips

Horecava mobile food fotografie & app-tips

  • Door Marleen Visser
  • |
  • 02-01-2020

Handige tips & tricks om ook tijdens de beurs mooie foto's te maken, te bewerken én meteen op je social media te zetten!

3 tips voor het behouden van horeca personeel

3 tips voor het behouden van horeca personeel

  • Door Lightspeed
  • |
  • 02-01-2020

Het blijft een uitdaging: goed horecapersoneel vinden én behouden. Ontdek hoe data kan helpen bij het behouden van je personeel.

Ontdek de toekomst op het Start-upLAB

Ontdek de toekomst op het Start-upLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Neem een kijkje op het Start-upLAB, kom inspiratie opdoen en ontdek de toekomst!

10 inside tips om te bezoeken op Horecava

10 inside tips om te bezoeken op Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Soms moet je tussen de regels door lezen, daarom 10 tips vanuit het Horecava team die je niet mag missen.

Horecava Innovation Award: deelnemen biedt kansen

Horecava Innovation Award: deelnemen biedt kansen

  • Door Horecava
  • |
  • 02-01-2020

Een korte terugblik met de winnaars van 2019.

Instatrend #trends en innovaties

Instatrend #trends en innovaties

  • Door Horecava
  • |
  • 29-11-2019

Foodfotografie mag leven!

Foodfotografie mag leven!

  • Door Horecava
  • |
  • 29-11-2019

Het is altijd goed om te weten wat bijdraagt aan betere food fotografie én food styling. Maar hoe bereik je dat?

Trendreport van Entree Magazine: 5x designresto's

Trendreport van Entree Magazine: 5x designresto's

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 29-11-2019

Bij welke bedrijven in Nederland kun je je laten inspireren door het design? We noemen er vijf die afgelopen jaar openden.

Niet omdat het moet...

Niet omdat het moet...

  • Door Horecava
  • |
  • 29-11-2019

Meer rendement, minder voedselverspilling.

Hyperspecialisatie: kies en word gekozen

Hyperspecialisatie: kies en word gekozen

  • Door NVLG
  • |
  • 29-11-2019

Hyperspecialisatie is de trend, maar wat betekent dit voor de keukeninrichting?

'Steeds meer kansen voor de horeca'

'Steeds meer kansen voor de horeca'

  • Door Horecava
  • |
  • 29-11-2019

Luuk Scholte, Group Food Director Horecava vertelt over de groeiende kansen voor de horeca.

Start-up in the spotlight: Too Good To Go

Start-up in the spotlight: Too Good To Go

  • Door Horecava
  • |
  • 29-11-2019

“We zijn een bedrijf met sociale impact en strijden tegen voedselverspilling. Doordat Horecava hier ook tegen strijdt gaf het ons de kans om op de beurs te laten hoe het concept werkt.”

Haal natuur, rust en ontspanning naar binnen met Biophilic Design

Haal natuur, rust en ontspanning naar binnen met Biophilic Design

  • Door Biophilic Design Agency
  • |
  • 29-11-2019

Ken je dat gevoel dat je na een drukke werkdag naar het bos gaat en na de eerste meters in de natuur word je overvallen door de rust. Je hartslag gaat naar beneden, je bloeddruk daalt en je voelt je onmiddellijk ontspannen?

Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

Maarten Wessels op weg naar een andere kijk op personeel

  • Door Horecava
  • |
  • 03-10-2019

Instatrend #Fairkitchen

Instatrend #Fairkitchen

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Help, handen te kort!

Help, handen te kort!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Waar haal je geschikte medewerkers vandaan in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt?

Valide verbindingen om mens en organisatie verder te brengen

Valide verbindingen om mens en organisatie verder te brengen

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

The Hospitalitist geeft oplossingen voor personeelsvragen voor organisaties in de horeca branche.

Videotrainingen die horeca professionals opleiden

Videotrainingen die horeca professionals opleiden

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Online videotrainingen voor de huidige generatie horeca professionals door Yellowstone op Horecava Start-upLAB 2020.

Arbeidsmonitor to be continued

Arbeidsmonitor to be continued

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Hoe staan we er in de horeca branche voor? SVH en KHN komen met cijfers en tips op Horecava 2020

Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op Horecava

Jouw personeelsvraagstuk beantwoord op Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Krapte op de arbeidsmarkt en zonder personeel is er geen horeca. Kom voor tips, workshops, persoonlijkheidstest en meer naar Horecava 2020.

'Ik heb echt een hart voor foodservice'

'Ik heb echt een hart voor foodservice'

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Met een hart voor foodservice en passie voor haar werk legt Carlijn van Horecava uit waar zij naar uit kijkt tijdens de beurs.

Voor geld moet je de horeca in!

Voor geld moet je de horeca in!

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Horecava geeft je informatie over ondernemerschap, branding en personeel in de horeca branche.

Dringen op de arbeidsmarkt

Dringen op de arbeidsmarkt

  • Door Horecava
  • |
  • 02-10-2019

Waarmee maken wij het verschil voor potentiële werknemers en waar ligt de kans voor betere aansluiting tussen school en praktijk, doorgroeimogelijkheden en technologische innovaties.

Instatrend #foodartchefs

Instatrend #foodartchefs

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Start-up in the spotlight: Vegan Masters

Start-up in the spotlight: Vegan Masters

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Vegan een trend? Nee, een revolutie! Vegan Masters maakt vegan food toegankelijk.

Starten met bezorgen? Eerst een stappenplan!

Starten met bezorgen? Eerst een stappenplan!

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Problemen met foodbezorging. Dat gaf ons wel te denken, zou er wellicht een markt zijn voor andere, betere voertuigen?”

PostNL doet expres stappen buiten haar comfortzone

PostNL doet expres stappen buiten haar comfortzone

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

PostNL is druk bezig met innovatieve pilots en het opzetten van startups.

Van logge gevaartes naar duurzame eyecatchers

Van logge gevaartes naar duurzame eyecatchers

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Stadsdistributie staat voor grote uitdagingen

Zero emissie zones

Zero emissie zones

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Bevoorrading en bezorging met strikte milieuregels

Stadslogistiek en de toekomst

Stadslogistiek en de toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 17-09-2019

Ben jij je bewust van de verkeersstromen die ontstaan door jouw bestelling?

Haal meer uit je bier

Haal meer uit je bier

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

Welke bieren bieden je gasten net even iets extra’s? Waar moet je op letten bij het samenstellen van je bierkaart? En hoe combineer je jouw heerlijke gerechten met bier?

 Wat speelt er in Nederland Bierland?

Wat speelt er in Nederland Bierland?

  • Door Rick Kempen
  • |
  • 16-09-2019

Honderden brouwerijen, geen café meer zonder een somtijds onuitsprekelijk bieraanbod en dagelijks drommen er gasten voor jouw tapkast samen met maar een vraag: “Wat is er nieuw vandaag?

‘Ik kijk er naar uit nieuwe merken te ontdekken’

‘Ik kijk er naar uit nieuwe merken te ontdekken’

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

Interview met Iris Pouw, Online Content & Community Marketeer Horecava, vertelt over haar werk bij Horecava en waar ze het meest naar uit kijkt.

Scoren met perfect bier en onderscheidend concept

Scoren met perfect bier en onderscheidend concept

  • Door Horecava
  • |
  • 16-09-2019

De groeiende vraag van klanten dwingen horeca ondernemers om zich te onderscheiden met een uniek concept. Elk speciaalbiertje heeft immers z’n eigen ideale tap- en serveeromstandigheden.

Customized bier leeft als nooit tevoren!

Customized bier leeft als nooit tevoren!

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Hoe blijven al die nieuwe brouwerijen en restaurants onderscheidend? En hoe spelen ze in op de gepersonaliseerde keuzes van de gast?

Start-up in the spotlight: BOTTEL

Start-up in the spotlight: BOTTEL

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Bier zoals ze dat een paar honderd jaar geleden dronken, vers uit de fles en direct bij de brouwer vandaan.

Instatrend #craftbeers

Instatrend #craftbeers

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Trendrubriek van Entree Magazine, 6x bierhotspots

Trendrubriek van Entree Magazine, 6x bierhotspots

  • Door Gerard Molenaar
  • |
  • 15-09-2019

Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!

Bierbrood: Bier als ingrediënt

Bierbrood: Bier als ingrediënt

  • Door Horecava
  • |
  • 15-09-2019

Wat hebben bier en brood gemeen en kun je ze ook combineren?

JAZ in the City

JAZ in the City

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

‘HOU OPRECHT CONTACT MET JE PERSONEEL EN GASTEN’ – Marjolein Bruschke

4x Hotel trends uit New-York

4x Hotel trends uit New-York

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 18-08-2019

Veel hoteltrends beginnen in New York en waaien via Londen over naar andere grote Europese steden. Door welke ontwikkelingen in de Big Apple kun je je als hotelier laten inspireren?

Case: Hotel QO Amsterdam pionier en onderdeel van de buurt

Case: Hotel QO Amsterdam pionier en onderdeel van de buurt

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Hoe draag je als hotel bij aan de buurt? Inge van Weert General Manager Hotel QO Amsterdam vertelt hoe zij pionieren op verschillende vlakken.

[TrendLAB] Internet of Things in hotels

[TrendLAB] Internet of Things in hotels

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Internet of Things! Iedereen en alles is verbonden, om de juiste analyses en daar bijhorende beslissingen te maken zijn o.a. Big Data en de nieuwste high tech toepassingen trending.

We use Bamboo

We use Bamboo

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

We Use Bamboo, hét gepersonaliseerde en duurzame alternatief voor plastic rietjes.

The unmanned shop in hotels

The unmanned shop in hotels

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Patrick Dekker van Wundermart geeft antwoord op een aantal prangende vragen, want waarom eigenlijk kiezen voor een foodmarket in je hotel?

Hotel Breeze Amsterdam, de nieuwe standaard

Hotel Breeze Amsterdam, de nieuwe standaard

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Het eerste zero energy hotel ter wereld: Hotel Breeze Amsterdam.

'Yes, hier doe ik het voor!'

'Yes, hier doe ik het voor!'

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Interview met Marjolein de Haas-Hebink, Brand Marketing Manager.

Instatrend #hotelwellness

Instatrend #hotelwellness

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

nhow amsterdam RAI waar kunst, design en gastvrijheid samengaan.

nhow amsterdam RAI waar kunst, design en gastvrijheid samengaan.

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

een plek waar hedendaagse kunst, design, gastronomie en culturele expressies perfect samengaan en inrichting geeft aan een nieuwe sociale multiculturele hotspot.

Beleef de trends op Hotel World

Beleef de trends op Hotel World

  • Door Horecava
  • |
  • 18-08-2019

Wat zijn de trends op dit moment? Met een aantal Hotel World partners lichten we drie trends uit.

Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB

Funky Healthy op Horecava’s TrendLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

TrendLAB bestaat uit 6 werelden, dit keer belichten we: Funky Healthy

Een diner dat is afgestemd op jouw genen

Een diner dat is afgestemd op jouw genen

  • Door Koppert Cress
  • |
  • 13-08-2019

Een diner dat volledig afgestemd is op jouw DNA hoe

Jack Bean brengt duurzaam eten naar een nieuw niveau

Jack Bean brengt duurzaam eten naar een nieuw niveau

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Met hun 100% plantaardige fast cuisine heeft Jack Bean zich tot doel gesteld om plantaardig eten meer mainstream te maken.

Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

Start-up in the spotlight: Gigi Gelato

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Romig vegan fruitijs met een groente twist

De vraag van de bezoekers laat ik zien in concepten

De vraag van de bezoekers laat ik zien in concepten

  • Door Horecava
  • |
  • 13-08-2019

Interview Florentine Rijkmans Product Manager Horecava

Paddenstoelen de duurzame vleesvervangers

Paddenstoelen de duurzame vleesvervangers

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview Wouter Hassing; eigenaar paddenstoelenkwekerij Mycophilia

Trendrubriek van Entree Magazine:  5x verrassende cocktails

Trendrubriek van Entree Magazine: 5x verrassende cocktails

  • Door Entree Magazine
  • |
  • 12-08-2019

De 5 cocktails waarmee jij je gasten op een inspirerende manier verleidt

Samen vertellen we een verhaal

Samen vertellen we een verhaal

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview met Sales Consultant Horecava Isabel Rotermundt

10 tips op de perfecte (cocktail) bar in te richtingen

10 tips op de perfecte (cocktail) bar in te richtingen

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Bar verbouwen of een nieuwe neerzetten? Met deze 10 tips gaat dat zeker lukken!

Start-up in the spotlight: Braxzz

Start-up in the spotlight: Braxzz

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Stoere alcoholvrije bieren en de eerste 0.0 Porter

Better service is faster service

Better service is faster service

  • Door ISAAC company
  • |
  • 12-08-2019

Naast de randvoorwaarden zoals de werkomgeving, het productaanbod en de menukaart, speelt de bartender zelf ook een belangrijke rol in het rendement van de onderneming

“Hospitality vangt veel beter de lading”

“Hospitality vangt veel beter de lading”

  • Door Horecava
  • |
  • 12-08-2019

Interview met Chi-Ho Ta Barmanager bij Dr. Rotterdam en eigenaar Calaboose

PostNL wil het beste foodnetwerk van de Benelux neerzetten

PostNL wil het beste foodnetwerk van de Benelux neerzetten

  • Door HORECAVA
  • |
  • 04-06-2019

Interview: Inspringen in de groeiende bezorgmarkt.

Nieuwe Event Operations Managers aan de slag

Nieuwe Event Operations Managers aan de slag

  • Door HORECAVA
  • |
  • 20-05-2019

Dubbelinterview nieuwe Event Operations Managers Horecava: Maaike en Lonneke over wie ze zijn, wat ze gaan doen en waar ze blij van worden.

Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

Hotspots, concepten, design, food & drinks in Antwerpen

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Succesvolle eerste Horecava Tour is een feit; een sfeerverslag

Leg het trendboek naast je neer

Leg het trendboek naast je neer

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Video: horecaconceptontwikkelaar Roland van Balen van De Spijsbereiders vertelt...

Het belang van trendonderzoek

Het belang van trendonderzoek

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Interview: Trends in de Food & Beverage door Conceptional

FoodStory: laat je menukaart leven met augumented reality

FoodStory: laat je menukaart leven met augumented reality

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Start-up in the spotlight: Foodstory. Elke maand een andere start-up in de foodservice branche

Bouwen aan een duurzame samenwerking

Bouwen aan een duurzame samenwerking

  • Door Horecava
  • |
  • 07-05-2019

Interview: Lucas Knijn, Senior Sales Consultant Horecava over zijn drijfveren, uitdagingen, sterke koffie en het Horecava team.

Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

Sfeerverhogende apparaten, ja ze bestaan!

  • Door Grootkeuken.nl
  • |
  • 07-05-2019

Grootkeuken.nl, verbindt experts en klanten op een onafhankelijk kennisplatform

Horecaconcepten die werken

Horecaconcepten die werken

  • Door Horecava
  • |
  • 12-04-2019

Interview: projectontwikkelaar Debuut: 'Voor succes moet je dichtbij jezelf blijven.'

De voetafdruk zo laag mogelijk houden

De voetafdruk zo laag mogelijk houden

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Bierbrouweij Gulpener gelooft oprecht in duurzaamheid.

Slimme camera registreert voedselverlies in afvalbak

Slimme camera registreert voedselverlies in afvalbak

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Start-up Zero Food waste gaat de strijd tegen voedsel verspilling in de horeca aan.

Horeca Living Lab: the Green House in Utrecht

Horeca Living Lab: the Green House in Utrecht

  • Door Horecava
  • |
  • 19-12-2018

Restaurantconcept The Green House gaat voor circulariteit en een heldere ambitie.

BIJzondere samenwerking voor behoud Nederlandse Bij

BIJzondere samenwerking voor behoud Nederlandse Bij

  • Door Horecava
  • |
  • 18-12-2018

AKE-Ideal NordCap zet nieuwe maatstaf voor duurzaamheid

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden

  • Door Horecava
  • |
  • 11-12-2018

35ste Jaargang van De Lekkerste Wedstrijden met nieuwe wedstrijden in het Fast Casual segment.

Geblokte paprika om te vullen

Geblokte paprika om te vullen

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Alleen vis van eigen bodem

Alleen vis van eigen bodem

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Patiënten verleiden met eten op maat

Patiënten verleiden met eten op maat

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Gezonder & duurzamer

Gezonder & duurzamer

  • Door Horecava
  • |
  • 15-11-2018

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

Winnaar koffie top 100; koffie voor de echte fijnproever

  • Door Horecava
  • |
  • 25-10-2018

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

Espresso: wereldwijd favoriet en het symbool van de Italiaanse stijl

  • Door horecava
  • |
  • 25-10-2018

Koffie en oesters

Koffie en oesters

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

Een goede bak koffie, en daarbij duurzaam

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

Cultcha Kombucha: de eerste Nederlandse Kombucha brouwerij

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Voel de verbinding met de Koeckebackers

Voel de verbinding met de Koeckebackers

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Terug naar de basis met Bakery Institute

Terug naar de basis met Bakery Institute

  • Door Horecava
  • |
  • 15-10-2018

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

Trendalert: de mogelijkheden zijn eindeloos

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

Horecava Innovation Award dé springplank naar succes Wat wordt de innovatie van 2018?

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

Hotel QO: ontworpen om een positieve impact op de wereld te creëren

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Groen, groener, groenst op de hoteldaken

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Vanuit een ander perspectief ondernemen

Vanuit een ander perspectief ondernemen

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

Beleef hotel Jakarta Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 25-09-2018

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

Hospitality: verwachtingen begrijpen en optimaal invullen

  • Door Horecava
  • |
  • 11-07-2018

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

Het verschil maken met vers, ambachtelijk ijs

  • Door Horecava
  • |
  • 10-07-2018

Alles draait om de ervaring

Alles draait om de ervaring

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen 't Badhuys!

  • Door Horecava
  • |
  • 09-07-2018

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

De ambitie van Thuisbezorgd.nl

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

Branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland speelt in op toekomst

  • Door Horecava
  • |
  • 18-06-2018

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

BRAM'S Gourmet Frites – Passie voor PATAT

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

De Verspillingsfabriek - Van verspilling naar soep

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

De Pizzabakkers – Goede pizza’s en prosecco

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

Innovatie is top of mind bij Food Truck Company

  • Door Horecava
  • |
  • 22-05-2018

Trends in de leisure branche

Trends in de leisure branche

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

De recreatiesector is volop aan het veranderen. Soms verloopt dat geleidelijk, soms overvallen veranderingen de sector, vooral als ze vanuit de technologiesector komen. Pretwerk.nl publiceert dagelijks het recreatieve nieuws en ziet onder andere de volgende trends in de wereld van de vrije tijd.

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

Maak uw onderneming tijdelijk kindvriendelijk

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Kinderopvang op locatie met Tante Marloes neem de zorg uit handen. Zo heeft iedereen een leuke tijd.

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

Yes we care, inspiratie op het snijvlak

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Woensdagochtend 10 januari; de Horecava is halverwege. Voor standhouders en bemanning begint het al te wennen. Willekeurige beursburen slaan elkaar op de schouders als oude bekenden.

Horecava 2018 it's a wrap

Startup Kaplock aan het woord

Startup Kaplock aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 15-03-2018

Jas veilig aan de haak. Ook in 2018 maakt Scoops weer een serie over de personen achter jonge start-ups. Op Horecava 2018 stonden ze in de start-up lane, naast het Innovation & TrendLAB. Wat beweegt hen? Hoe hebben ze hun idee in de markt weten te zetten?

Gezond eten

Trends in de Leisure branche

Trends in de Leisure branche

  • Door Wouter Jonker
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

5 vragen aan... Smartcuisine by Global-E

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

5 vragen aan… Meiko

5 vragen aan… Meiko

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

Zo zorg je voor meer Instagramposts over je restaurant

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

Meet the chefs van The Chefsclub Amsterdam

  • Door Horecava
  • |
  • 22-01-2018

"De nieuwste cocktail trends"

YPED klaar voor de nieuwe generatie

YPED klaar voor de nieuwe generatie

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Gastbeleving anno nu

Gastbeleving anno nu

  • Door Wouter Verkerk
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan... Stobag

5 vragen aan... Stobag

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… HTC Advies

5 vragen aan… HTC Advies

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan… Heineken

5 vragen aan… Heineken

  • Door Horeacava
  • |
  • 29-12-2017

Alleen wie kiest, heeft succes

Alleen wie kiest, heeft succes

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

Hoe verleid je je gast? – Deel 2

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

De toekomst is foodservice

De toekomst is foodservice

  • Door Steffen van Beek
  • |
  • 29-12-2017

Amsterdam Cocktail Week

Amsterdam Cocktail Week

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

Steun Voedselonderwijs

Steun Voedselonderwijs

  • Door Horecava
  • |
  • 29-12-2017

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

5 vragen aan.. Yaron Mertens van Vrumona

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

5 vragen aan.. Steven Bekker van Maxivers

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

Voorproefje van de toekomst in het Innovation & Trendlab

  • Door Horecava
  • |
  • 27-11-2017

Ode aan de kikkererwt

Ode aan de kikkererwt

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-11-2017

Trends op gebied van koffie

Trends op gebied van koffie

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Hoe verleid je je gast?

Hoe verleid je je gast?

  • Door Horecava
  • |
  • 23-11-2017

Klaar voor het snuffel etiket?

Klaar voor het snuffel etiket?

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 20-10-2017

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

4 Trends centraal op InnovationLAB: Identiteit

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Foodprofessional of the year

Foodprofessional of the year

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

Italiaans genieten tijdens de Horecava

Italiaans genieten tijdens de Horecava

  • Door Horecava
  • |
  • 20-10-2017

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

InnovationLAB: Rob Schreuter aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

InnovationLAB: Joshua Winnen aan het woord

  • Door Horecava
  • |
  • 29-09-2017

Massaal aan de Haggis

Massaal aan de Haggis

  • Door Puck Kerkhoven
  • |
  • 27-09-2017

4 trends centraal op InnovationLAB

4 trends centraal op InnovationLAB

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Ballen en burgers van bonen

Ballen en burgers van bonen

  • Door Horecava
  • |
  • 27-09-2017

Beste leerbedrijf Horeca

Beste leerbedrijf Horeca

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

Startup aan het woord: Brouwerij Zuidt

  • Door Horecava
  • |
  • 07-08-2017

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

  • Door Horecava
  • |
  • 01-05-2017

Digitale horecatraining

Digitale horecatraining

  • Door Jochem Verheul - HorecaHero
  • |
  • 23-04-2017

Leven in de brouwerij

Leven in de brouwerij

  • Door Puck Kerkhoven - culinair journalist
  • |
  • 23-04-2017

Online horeca marktplaats

Online horeca marktplaats

  • Door Colin Westerwoudt - TIPPR
  • |
  • 23-04-2017