Aangeboden door: RATIONAL Nederland
Gepubliceerd op: 28 januari 2021
Voor het eerst in 30 jaar is RATIONAL Nederland niet aanwezig op een fysieke HORECAVA. Wel zijn wij 1 februari met de RATIONAL iCombi® Pro en de iVario® Pro aanwezig bij de speciale, virtuele editie: Horecava Limited.
Tijdens dit virtuele event is RATIONAL aanwezig op het hoofdpodium met onze eigen keuken. Onze kooktechnisch adviseurs sluiten met het koken aan op de sessies die op het podium worden gehouden. Vegan, take-away, duurzaamheid en consumentengedrag zijn een aantal onderwerpen die voorbij komen.
Om 13:20 uur geven wij een expert sessie over de uitdagingen waar horecaondernemers mee te maken krijgen bij take-away. Hiervoor zijn wij op bezoek geweest bij drie verschillende ondernemers. Onze kooktechnisch adviseur laat u graag zien welke antwoorden we hebben op de vragen van deze ondernemers. Temperatuur, stressopvang rondom piekmoment, zo min mogelijk medewerkers aan het werk, dat zijn zo wat vragen die we behandelen in deze sessie. Mocht u zelf nog vragen hebben met betrekking tot take-away, dan heeft u de mogelijkheid om tijdens de Q&A uw vragen te stellen aan onze kooktechnisch adviseur.
Nog geen ticket voor de HORECAVA Limited? Registreer u dan via onderstaande link en u ontvangt namens RATIONAL Nederland gratis toegang.
Wij hopen u 1 februari “virtueel” te zien!
Met het All-in-2 concept van RATIONAL vervangt u met twee apparaten, de RATIONAL iCombi® Pro en de RATIONAL iVario® Pro, alle conventionele keukenapparatuur. Bespaar op ruimte, energie, ingrediënten en laat uw keuken beter presteren.
Gasten zijn op zoek naar innovatieve smaken en natuurlijkheid en zijn bereidt tot 15,2% meer te betalen voor een perfect geserveerd drankje. Ondernemers die vier smaken Fuze Tea voeren, hebben dan ook tot 33% meer omzet.
Gratis E-learnings en meer.. FNV Catering heeft samen met de Gastvrijheidscoach diverse e-learnings ontwikkeld, zodat cateringmedewerkers juist nu kunnen investeren...
Bresc helpt je bij het compleet maken van een perfecte terraskaart. We delen vijf terrastips voor de horeca om jouw terrasseizoen in 2020 goed te starten!
Deze tijd vraagt als nooit tevoren om efficiëntie in de keuken. Producten van constante kwaliteit met de juiste inzet van het keukenpersoneel. Vijf redenen waarom jij en je team juist nu gebaat zijn bij koelverse tijdbesparende producten.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.
Laat als eerste je ervaring achter!