Heb je een Horecava account? Log dan in en voeg je favoriete nieuws, leveranciers en producten toe aan jouw eigen favorieten

RATIONAL geeft een expert sessie over de uitdagingen bij take-away


Voor het eerst in 30 jaar is RATIONAL Nederland niet aanwezig op een fysieke HORECAVA. Wel zijn wij 1 februari met de RATIONAL iCombi® Pro en de iVario® Pro aanwezig bij de speciale, virtuele editie: Horecava Limited.

Tijdens dit virtuele event is RATIONAL aanwezig op het hoofdpodium met onze eigen keuken. Onze kooktechnisch adviseurs sluiten met het koken aan op de sessies die op het podium worden gehouden. Vegan, take-away, duurzaamheid en consumentengedrag zijn een aantal onderwerpen die voorbij komen.

Om 13:20 uur geven wij een expert sessie over de uitdagingen waar horecaondernemers mee te maken krijgen bij take-away. Hiervoor zijn wij op bezoek geweest bij drie verschillende ondernemers. Onze kooktechnisch adviseur laat u graag zien welke antwoorden we hebben op de vragen van deze ondernemers. Temperatuur, stressopvang rondom piekmoment, zo min mogelijk medewerkers aan het werk, dat zijn zo wat vragen die we behandelen in deze sessie. Mocht u zelf nog vragen hebben met betrekking tot take-away, dan heeft u de mogelijkheid om tijdens de Q&A uw vragen te stellen aan onze kooktechnisch adviseur.

Nog geen ticket voor de HORECAVA Limited? Registreer u dan via onderstaande link en u ontvangt namens RATIONAL Nederland gratis toegang.

Wij hopen u 1 februari “virtueel” te zien!

Krijg gratis toegang tot HORECAVA Limited


Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je mening

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht