Horecava schuift door naar het voorjaar

Perida introduceert “Periwall”

Deze panelen bieden ongekende mogelijkheden in het realiseren van interieurs met een geheel eigen karakter.


Perida introduceert een nieuw programma gestoffeerde interieurpanelen; “Periwall”. Deze panelen bieden consumenten, ontwerpers en interieurbouwers ongekende mogelijkheden in het realiseren van interieurs met een geheel eigen karakter. Voor de bekleding van panelen kan een keuze gemaakt worden uit verschillende materialen zoals; leer, luxe stoffen, Alcantara en een enorme verscheidenheid aan kunstleders.

Door onze jarenlange ervaring in de vliegtuig- en luxe jachtbouw voldoen deze panelen aan de gestelde brandeisen. De bekleding is op kunststof verlijmd en daarna op de randen minutieus doorgestikt. Periwall wordt op maat gemaakt volgens tekening of ingezonden CAD tekeningen. De panelen zijn eenvoudig op de meeste ondergronden aan te brengen, bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd.

Bij interesse; neem contact op via info@perida.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Floor Eizema – Lekker Sociaal media
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!