Nieuws

Het laatste nieuws uit de branche, door de branche en over de branche vind je hier.


Beursnieuws
Brad Vanstone van Plant Based Cheese: We moeten stoppen met dingen te categoriseren en stoppen met het najagen van perfectie
Beursnieuws
Bart Mentink van LA Streetfood: Ik ondervond zelf de grootste uitdaging van een horeca ondernemer.
Beursnieuws
Robert van Dommelen van Dynamice: Uitdaging zit hem in het bereiken van het grote publiek binnen de ruimte die we hebben.
Beursnieuws
Philip van Traa van Hrbs & Moss Amsterdam: Als je steden wereldwijd wilt gaan voeden dan is het huidige systeem niet toereikend.
Beursnieuws
Remko Hol van Olijck Charcuterie en Zeegroenten: De ei-wit transitie is in volle gang. Je ziet verschuiving naar plantaardige eiwitten.
Beursnieuws
PostNL wil het beste foodnetwerk van de Benelux neerzetten

De logistiek goed inrichten, dat is een van de belangrijkste knelpunten bij food bezorging. Ongeveer 5 jaar geleden sprong PostNL hier op in met een start-up die zich volledig richt op het bezorgen van (verse) producten en maaltijden. Want wie kan er nu een betere oplossing bieden voor een logistiek bezorgingsprobleem dan de grootste pakketbezorger van Nederland?

Beursnieuws
Robin Streng van HighTea.nl: Kortingsdeals leveren je onderaan de streep meestal geen rendement op.
Beursnieuws
Julie van der Lande van John Altman: Het idee van ‘guilt free snacks’ is ontstaan vanuit onze eigen behoefte.
Beursnieuws
Steven Kraal van Kukki Cocktails: We zijn er niet om de bartender te vervangen. Wel om het makkelijker te maken.
Beursnieuws
Laura Hoogland van SUNT Food: Ik kwam er achter dat bananen wereldwijd het meest verspilde product zijn.
Beursnieuws
Maaike en Lonneke van Horecava: We kijken er weer naar uit om een mooie beleving neer te zetten

Maaike Meijer en Lonneke Grotenhuis, Event Operations Managers kijken ernaar uit om met klanten, leveranciers en het interne team een mooie beleving neer te zetten.

Beursnieuws
Onderzoek Nationale Fairtrade Week

Leden (segment: restaurants en cafetaria's) van de Foodservice Denktank zijn gevraagd naar hun mening over de Nationale Fairtrade week (4 tot en met 12 mei) en het gebruik van keurmerken in het algemeen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!