Horeca is een branche die zich blijft ontwikkelen en innoveren. Wil jij goed blijven in je vak, dan is het belangrijk om te blijven lezen, leren en verdiepen. Horecava magazine is dé plek om dat te doen.
Iris Pouw, Online Content & Community Marketeer Horecava, vertelt over haar werk, liefde voor bier en wat haar trots maakt.
Het aantal bierbrouwerijen en bierrestaurants blijft groeien in Nederland. In de afgelopen vijf jaar is het aantal brouwerijen verdubbeld en is er geen restaurant meer te vinden met een smal bierassortiment. Hoe blijven al deze nieuwe brouwerijen en restaurants onderscheidend? En hoe spelen ze in op de gepersonaliseerde keuzes van de gast?
19 tips voor op Instagram in verband met Instatrend #craftbeers
Wat hebben bier en brood gemeen en kun je ze ook combineren? Wie kunnen we dat beter vragen dan François Brandt. Hij is docent Boulangerie aan het Bakery Institute en wereldkampioen in brood. Vorig jaar maakte hij op Horecava na deskundige proeverij bij Bier&Co een heerlijk bierbrood. Met een aantal Hotel World partners lichten we drie trends uit:
Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!
Bier zoals ze dat een paar honderd jaar geleden dronken, vers uit de fles en direct bij de brouwer vandaan. Alleen nu nog beter: gekoeld, vers, in een mooie Growler (1L fles) en om de hoek te halen in het koelvak van je supermarkt. Dat is BOTTEL.
De eerste spreker van Coffee Stage: Hét nieuwe Koffie concept op de beurs is bekend.
Ik ben Jasper Sturtewagen en heb samen met Sanne Korteweg Pure Baby Foods opgericht. Ik ben 31 jaar, vriend van Nan, vader van Su, en woon in Amsterdam.
Ik ben Lennart en ben vier jaar geleden met Robbert in het avontuur van Hagelswag gerold. Beiden hebben we een zachte G, wonen we in Amsterdam en zijn we op missie om échte chocolade terug te brengen op de Nederlandse ontbijttafel en daar buiten.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!