Horecava magazine

Horeca is een branche die zich blijft ontwikkelen en innoveren. Wil jij goed blijven in je vak, dan is het belangrijk om te blijven lezen, leren en verdiepen. Horecava magazine is dé plek om dat te doen.


Beursnieuws
Iris Pouw van Horecava

Iris Pouw, Online Content & Community Marketeer Horecava, vertelt over haar werk, liefde voor bier en wat haar trots maakt.

Koude Dranken
Customized bier leeft als nooit tevoren

Het aantal bierbrouwerijen en bierrestaurants blijft groeien in Nederland. In de afgelopen vijf jaar is het aantal brouwerijen verdubbeld en is er geen restaurant meer te vinden met een smal bierassortiment. Hoe blijven al deze nieuwe brouwerijen en restaurants onderscheidend? En hoe spelen ze in op de gepersonaliseerde keuzes van de gast?

Koude Dranken
Instatrend #craftbeers

19 tips voor op Instagram in verband met Instatrend #craftbeers

Bakkerij & Patisserie
Bierbrood: bier als ingrediënt

Wat hebben bier en brood gemeen en kun je ze ook combineren? Wie kunnen we dat beter vragen dan François Brandt. Hij is docent Boulangerie aan het Bakery Institute en wereldkampioen in brood. Vorig jaar maakte hij op Horecava na deskundige proeverij bij Bier&Co een heerlijk bierbrood. Met een aantal Hotel World partners lichten we drie trends uit:

Koude Dranken
Trendrubriek van Entree Magazine, 6x bierhotspots

Door welke Nederlandse bierhotspots kun je je als ondernemer laten inspireren? Gerard Molenaar van horecavakblad Entree geeft zes tips!

Koude Dranken
Start-up in the spotlight: BOTTEL

Bier zoals ze dat een paar honderd jaar geleden dronken, vers uit de fles en direct bij de brouwer vandaan. Alleen nu nog beter: gekoeld, vers, in een mooie Growler (1L fles) en om de hoek te halen in het koelvak van je supermarkt. Dat is BOTTEL.

Warme Dranken
Primeur Coffee Stage met Sam Lasaroms

De eerste spreker van Coffee Stage: Hét nieuwe Koffie concept op de beurs is bekend.

Food & Wine
Jasper Sturtewagen van Pure Baby Foods

Ik ben Jasper Sturtewagen en heb samen met Sanne Korteweg Pure Baby Foods opgericht. Ik ben 31 jaar, vriend van Nan, vader van Su, en woon in Amsterdam.

Food & Wine
Lennart de Jong van Hagelswag

Ik ben Lennart en ben vier jaar geleden met Robbert in het avontuur van Hagelswag gerold. Beiden hebben we een zachte G, wonen we in Amsterdam en zijn we op missie om échte chocolade terug te brengen op de Nederlandse ontbijttafel en daar buiten.

Koude Dranken
Wiebe van den Ende van Amsterdam Tinto
Food & Wine
Doreen Westphal van Botanic Bites
Koude Dranken
Frederik Kampman van Lowlander Botanical Beers
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!