Horeca is een branche die zich blijft ontwikkelen en innoveren. Wil jij goed blijven in je vak, dan is het belangrijk om te blijven lezen, leren en verdiepen. Horecava magazine is dé plek om dat te doen.
Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak. Nu voorzien...
COVID-19 heeft het werk van horecaondernemers grondig door elkaar geschud. Restaurants, cafés en hotels moeten zich continu aanpassen. Hiernaast wordt...
Initiatiefnemers RAI Amsterdam en Servicecentre4Hospitality hebben deze week besloten het geplande event NABLAB met één jaar uit te stellen. De aanvankelijk op 4 en 5 april geplande vakbeurs zou het eerste Europese evenement voor professionals met 100% focus op “no & low alcoholische dranken” worden. Onder de huidige omstandigheden en met alle onzekerheden voor de komende maanden heeft de organisatie in goed overleg met de partners besloten de eerste editie een jaar uit te stellen naar 2023.
Trends, previews, verwachtingen en hotspots: begin januari verschijnt Trending Topics 2022! Van eigen delivery-apps, vegan snacks en Generatie Z tot non-alcoholische cocktails, dark kitchens en biertrends. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 200 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava.
Hard werken en altijd klaarstaan voor de gast, dat is waar de horeca om draait. Wat ons betreft zijn de mensen die iedere dag weer met passie klaarstaan voor hun gasten échte helden! Hoog tijd om deze helden in het zonnetje te zetten. De held van deze editie is: Ad Goes, eigenaar van Eetcafé De Voorstraat.
Als je denkt aan dingen die slecht zijn voor het milieu, denk je waarschijnlijk het eerst aan auto’s, vliegtuigen en veeteelt. Maar wist je dat voedselverspilling op dit moment een van de grootste problemen voor onze planeet vormt? Dat het zorgt voor veel uitstoot van broeikasgassen? En dat we bijna een derde van de wereldwijde voedselproductie onopgegeten weggooien? Consumenten hebben hier het grootste aandeel in. Maar ook in de horeca wordt enorm veel weggegooid! Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar voor de winst van horecaondernemers. Ontdek hoe voedselverspilling in de horeca ontstaat, welke negatieve gevolgen het heeft, en hoe je deze verspilling kunt tegengaan.
Hotels in de regio Den Haag verspilden in de afgelopen periode 44,5 procent minder voedsel. Dit is het resultaat van hun deelname aan de Food Waste City Challenge, een initiatief van Rabobank, de Stichting Samen tegen Voedselverspilling en de gemeente Den Haag.
Wat is gastvrije bezorging? Alsjeblieft! Voor alle bezorghelden hebben we een leuke e-learning gemaakt over delivery. Geen addertjes onder het...
Mayonaise met ei van Devos & Lemmens wordt gemaakt volgens traditioneel Belgisch recept en blinkt uit door haar volle romige smaak. Niet alleen onmisbaar bij frietjes, maar past ook uitstekend bij tal van andere gerechten zoals fondue, gourmet, bij de barbecue en in salades.
Antimicrobiële zeep en handdesinfectiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van preventieve maatregelen tegen infecties op de werkvloer en in publieke ruimtes....
Met de nieuwste innovatie, de Tork Xpressnap Elektronische Drive Thru servetdispenser, brengt Tork de voordelen van de gesloten servetdispenser naar drive-thru en afhaalservices.
De organisatie achter Horecava heeft in nauw overleg met de horecabranche besloten om de vakbeurs geen doorgang te laten vinden in 2022. Een beslissing die onlosmakelijk verbonden is met de huidige situatie in de branche. De horeca heeft het de afgelopen twee jaar zwaar voor de kiezen gekregen en de druk op de ondernemer blijft ook de komende tijd onverminderd groot. Deze omstandigheden maken de organisatie van een kwalitatief, fysiek evenement ondoenlijk en onwenselijk.
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!